Iratkozzon fel 5% kedvezményért! »
0

Categories

×

Regisztráció

Név

Belépési adatok

vagy Bejelentkezés

Keresztnév szükséges!
Vezetéknév szükséges!
A keresztnév név nem érvényes!
A vezetéknév nem érvényes!
Ez nem egy E-mail cím!
E-mail cím szükséges!
Ez az E-mail már regisztálva van!
Jelszó szükséges!
Adjon meg érvényes jelszót!
Kérjük írjon be 6 vagy több karaktert!
Kérjük írjon be 16 vagy kevesebb karaktert!
A jelszavak nem egyeznek!
Általános szerződési feltételek szükségesek!
E-mail vagy jelszó hibás!

Készpénz nélkül is élvezd a bulit – Köszönöm RFID!

2018. július 2. 9:00:31 CEST Jegyzetek

Címkék:

Posted By euroko24.hu

RFID chipes karszalag

A nyáron egymást követik, szinte egymásba érnek a fesztiválok. Egyre inkább az a trend, hogy ezek a nagyszabású rendezvények abszolút készpénzmentesek. Nincs szükség ,,csak” egy pénzzel feltöltött chipes karpántra, és már indulhat is a buli… Egyes számítások szerint a nyári időszakban sok tíz millió forint cserél így gazdát. Az RFID chipes karszalagokkal egyébként már nem csak a fesztiválokon találkozhatunk, hanem strandokon és koncerteken is.

 

A rádiófrekvenciás azonosítás legfőbb előnye a vonalkóddal szemben, hogy nem szükséges „látni” a jelet a leolvasáshoz. Az RFID chip egy olyan eszköz, amellyel a termékek – például egy karszalag – felokosítható, így egy egyszerű árucikk univerzális funkciókkal látható el, amivel a felhasználási módja rendkívül széleskörűvé válhat. A fesztiválra látogatók a belépéshez és a helyszínen való fizetésre egy ilyen ,,felokosítható” RFID chipes karszalagot kapnak.

RFID chipes karszalag

Ez jó a fesztiválra járóknak, hiszen az RFID chipes karszalag segítségével a beléptető kapunál a sorban állás ideje csökken, a rendezvényen pedig könnyen, gyorsan és egyszerűen tudnak vásárolni, és persze jó a buli szervezőknek is, akik így bármilyen helyzetben könnyen tudják azonosítani a vendégeket. (Az azonosítás a nagy létszámú rendezvényeken eddig nem is volt olyan könnyű feladat, pedig érthető biztonságtechnikai okokból kötelező kontrollálni egy 50-100+ ezres fesztiválra járó tömeget. )

 

Az Euroko Kft. által gyártott és forgalmazott RFID textil karszalagok kielégítik a fentebb említett igényeket; készpénzmentes fizetés, tömeg kontroll, és az egyes látogatók nyomon követése. Jellemzően vízálló anyagból készül az RFID textil karkötő, melynek jó a szakítószilárdsága, puha az anyaga. Ráadásul nedvesség- és ütésálló az Euroko RFID textil karszalag, a magas hőmérséklettel szemben pedig ellenálló.

RFID chipes karszalag

Az RFID elterjedésének eddig legnagyobb akadálya - nem voltak egységes, széles körben elfogadott szabványok - mára ez a helyzet megoldódott. Az Euroko Kft.-nél elérhetőek a legelterjedtebb RFID chipek: Mifare Ultralight, Icode Slix, Ntag 213, Mifare S50 1k. Az RFID karszalagokkal Magyarországon és külföldön nem csak a fesztiválokon találkozhatunk, hanem campusokon, vidámparkokban, gyártósoron, illetve az állattenyésztő telepeken is. Ebből is látszik, hogy az RFID technológiák felhasználási területe rendkívül szerteágazó.

 

Bővebb információért, ajánlatért lépjen velünk kapcsolatba!

 

Post Comments

You must be logged in to post a comment.

click here to log in

Kosaram

Az Ön kosara üres.

Repuso Testimonials

Facebook

Pinterest

Instagram