Iratkozzon fel 5% kedvezményért! »
0

Karszalag, nyakpánt, szilikon karkötő, kulcstartó egyedi gyártása az Eurokotól!

Categories

×

Regisztráció

Név

Belépési adatok

vagy Bejelentkezés

Keresztnév szükséges!
Vezetéknév szükséges!
A keresztnév név nem érvényes!
A vezetéknév nem érvényes!
Ez nem egy E-mail cím!
E-mail cím szükséges!
Ez az E-mail már regisztálva van!
Jelszó szükséges!
Adjon meg érvényes jelszót!
Kérjük írjon be 6 vagy több karaktert!
Kérjük írjon be 16 vagy kevesebb karaktert!
A jelszavak nem egyeznek!
Általános szerződési feltételek szükségesek!
E-mail vagy jelszó hibás!

Hogyan rendeljek?

Hogyan Rendeljen?

HOGYAN RENDELJEK?

Mielőtt hozzákezd a megrendeléshez kérjük, olvassa el a termékekről készített leírásainkat, illetve azt, hogy a felhasználás figyelembe vételével – több éves tapasztalatunkból kiindulva – mi melyik árucikkünket milyen célra javasoljuk. Ezek a tájékoztatók, összeállítások azért készültek, hogy növeljük a vevőink elégedettségét, segítsük a megrendelőink teljes körű kiszolgálását. Megrendelőinknek döntésük meghozatalakor minden információ a rendelkezésére álljon, és a számukra legkedvezőbbet, legoptimálisabb megoldást választhassák.

MEGRENDELÉS, VÁSÁRLÁS

A megrendelés első lépése: válassza ki a terméket, illetve az ahhoz tartozó jellemzőket (nyomtatási mód, anyagszélesség, alapanyagtípusa), majd a kiegészítőket (karabiner, kulcskarika). Ne feledkezzen meg megjelölni a mennyiséget. Kérjük ügyeljen a termékeknél szereplő legkisebb darabszámok figyelembe vételére. A következő lépés a logó, a grafikai terv feltöltése. Ahhoz, hogy megfelelő minőségben készüljön el a karszalag, nyakpánt, vagy más termékünk kérjük olvassa el a ,,Nyomtatási technológiák műszaki sajátosságai” technológiai útmutatónkat. Amennyiben úgy gondolja, hogy a feltöltött anyagok megfelelnek az útmutatónak, adja hozzá a ,,Kosárhoz” a terméket. Célszerű ellenőrizni a Kosár tartalmát, majd véglegesíteni a megrendelést. 

FIZETÉS, SZÁMLÁZÁS 

Amennyiben visszatérő megrendelőnk úgy kérjük lépjen be a számlázási felületünkre a korábban regisztrált névvel és jelszóval, ha most vásárol először, akkor kérjük regisztráljon. Regisztráció után adja meg a számlázási adatokat, illetve a számlázási címet, majd válassza ki a szállítót. A következő lépés a fizetés. Megrendelőink választhatnak utánvét, bankkártyás, paypal és előre utalásos banki fizetési mód közül. Az általunk elfogadott bankkártyák: Visa, MasterCard, American Express. Amennyiben a banki átutalási fizetési módot választják, arra kérjük figyeljenek oda, hogy a kiszállítási időpont előtt megtörténjen a banki tranzakció, mert ellenkező esetben nem adjuk át a futárnak az árut. A késedelmes fizetésből adódó kellemetlenségekért, kárért nem vállalunk felelősséget. A megrendelés véglegesítése után kezdődik el a gyártás.

GYÁRTÁS

A megrendelés után kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot. Ez általában e-mail-en, vagy mobiltelefonon történik. A gyártás előtt nyomdakész grafika készül. Ez a lépés nagyon fontos, mert itt dől el, hogy milyen lesz a vizuális megjelenés, milyen minőséget kap a megrendelő. Éppen ezért a grafikusaink, szerkesztőink nagy gonddal kezelik a feltöltött anyagokat. Rövid időn belül visszajeleznek, ha az nem megfelelő minőségű. A munkatársaink által készített grafikai tervet a megrendelőnek jóvá kell hagynia. A szállítási időpont egyeztetésére csak ezt követően kerül sor.

SZÁLLÍTÁS

A szállítás előtt csomagszámot és nyomon követési linket küldünk a megrendelő által regisztrált e-mail címre, hogy nyomon tudja követni, hol jár a csomagja. A kiszállítás kért napján, időpontjában kérjük tartózkodjon a megadott szállítási címen, vagy gondoskodjon arról, hogy megbízottja átvegye a csomagot. Az átvétel után ellenőrizze a küldemény tartalmát.

Kosaram

Az Ön kosara üres.

Repuso Testimonials

Facebook

Pinterest

Instagram