Iratkozzon fel 5% kedvezményért! »
0

Categories

  • Szurkolói sál
    Szurkolói sálak készítése magas minőségben, kiváló alapanyagokból, saját gyártásban akár egyedi felirattal! Rendeljen feliratos drukker sálat és bízza rendelését megbízható partnerre!
×

Regisztráció

Név

Belépési adatok

vagy Bejelentkezés

Keresztnév szükséges!
Vezetéknév szükséges!
A keresztnév név nem érvényes!
A vezetéknév nem érvényes!
Ez nem egy E-mail cím!
E-mail cím szükséges!
Ez az E-mail már regisztálva van!
Jelszó szükséges!
Adjon meg érvényes jelszót!
Kérjük írjon be 6 vagy több karaktert!
Kérjük írjon be 16 vagy kevesebb karaktert!
A jelszavak nem egyeznek!
Általános szerződési feltételek szükségesek!
E-mail vagy jelszó hibás!

Sál, kendő, nyakvédő1 Termék

1 Termék

Egyedi sál, egyedi kendő, egyedi díszzsebkendők gyártása megbízható partnertől! Cégünk közel 1,5 évtizede van jelen az egyedileg gyártott termékek piacán, ahol nyomdászati, gyártási és beszállítói tapasztalainkat felhasználva alakítottuk ki új, saját gyártású termékeink kínálatát.

Egyedi kendők ma már nem csak a céges outfitek kötelező kelléke, de egy egyedileg gyártott személyes üzenetet megtestesítő ajándékként igazán emlékezetes választás lehet bárki számára. Minden termékünk egyedileg nyomtatható, ezért az ötleteknek csak a képzelet szabhat határt!

Selyem hatású kendők felhasználási módja széleskörű: hordható fejpántként, csuklóra rögzítve, hölgyek nyaksálként, szájmaszkként, hajtogathatunk belőle díszzsebkendőt, de asztalra terítőnek is alkalmas. Az elérhető négy különböző méret mellett egyedi méret elkészítését is vállaljuk. Ötlet: ajándékozzon eleganciát, ajándékozzon egyedi díszszebkendőt! Teljes felületű és teljes színben történő nyomtatás miatt bármilyen elképzelés megvalósítható! 

Csak Önnek készített, egyedi gyártású sál egy hűvös őszi nap kiegészítőjékent? Esetleg céges outfit részeként, mint ruházati kiegészítő kiállításokra, banki alkalmazottaknak, légiutaskísérőknek, ügyfélszolgálati munkatársaknak? Ez garantáltan nem fog szembejönni az utcán!

Multifunkcionális sáljaink különböző saját tervezésű mintával elérhetőek - raktárról gyártva! Ha igazán egyedi céges ajándékot szeretne, válassza egyedileg nyomtatott mágikus sálunkat, amelyet egyszerre több módon lehet fehasználni - éppen a körülményeknek megfelelően!

Közösséget kovácsolna? Esetleg valami egyedi baráti ajándékban gondolkodik? Egyedi szurkolói sáljaink minden klub, egyesület számára kötelező kellék, de születésnapra vagy céges ajándékként is emlékezetes lehet.

Ön megálmodja - mi megvalósítjuk!

Kérdése van? Keresse csapatunkat bizalommal!

Kosaram

Az Ön kosara üres.

Facebook

Pinterest

Instagram