×

Regisztráció

Név

Belépési adatok

vagy Bejelentkezés

Keresztnév szükséges!
Vezetéknév szükséges!
A keresztnév név nem érvényes!
A vezetéknév nem érvényes!
Ez nem egy E-mail cím!
E-mail cím szükséges!
Ez az E-mail már regisztálva van!
Jelszó szükséges!
Adjon meg érvényes jelszót!
Kérjük írjon be 6 vagy több karaktert!
Kérjük írjon be 16 vagy kevesebb karaktert!
A jelszavak nem egyeznek!
Általános szerződési feltételek szükségesek!
E-mail vagy jelszó hibás!

Akciók, kedvezmények

Fizetési módokFizetési módok6 Termék

6 Termék

Szezonális akcióink, kedvezményeinkCégünk egész évben kihagyhatatlan szezonális akciókkal várja visszatérő és új ügyfeleit! Az árból engedünk - de a minőségből sosem! Ön is találkozott már "olcsó" karszalaggal, de ez a minőségében is megmutatkozott? Ne hagyja magát becsapni!

Számtalan alkalommal fogtunk már a kezünben versenytársainknál rendelt, rosszul gyártott, össze-vissza varrt, alapvető gyártási hibákat tartalmazó egyedileg gyártott nyakpántokat és ugyanennyiszer feltesszük a kérdést magunkban: ezért a gagyi minőségért pénzt adtak?

Kollégáink egyesével ellenőrzik a gyártandó termékeket és a fokozott minőségbiztosítási rendszerünknek hála a reklamált rendelések száma elenyésző! Válassza a legjobb ár-érték arányt és tesztelje cégünket bátran - rendeljen akciós terméket most! Az Euroko csapata immár egy évtizede áll a rendezvények szolgálatában, cégünk piacvezető a különböző típusú karszalagok, nyakbaakasztók, kulcstartók, kártyatartók és egyéb promóciós termékek piacán.

Keresse csapatunkat és vásároljon megbízható forrásból, hiszen az Euroko már közel egy évtizede áll a vásárlók szolgálatában! Minden vevő és ügyfél egyaránt fontos számunkra: ezért törekszünk minden esetben egyedi kondíciók kialakítására, hiszen a közös - hosszú távú együttműködésben vagyunk érdekeltek! Akciónk révén reméljük, hogy ízelítőt kaphat az általunk képviselt minőségből, így gazdagítva visszatérő vevőink sorát!

Kérdése van? Állunk rendelkezésére!

 

Kosaram

Az Ön kosara üres.