Iratkozzon fel 5% kedvezményért! »
0

Categories

×

Regisztráció

Név

Belépési adatok

vagy Bejelentkezés

Keresztnév szükséges!
Vezetéknév szükséges!
A keresztnév név nem érvényes!
A vezetéknév nem érvényes!
Ez nem egy E-mail cím!
E-mail cím szükséges!
Ez az E-mail már regisztálva van!
Jelszó szükséges!
Adjon meg érvényes jelszót!
Kérjük írjon be 6 vagy több karaktert!
Kérjük írjon be 16 vagy kevesebb karaktert!
A jelszavak nem egyeznek!
Általános szerződési feltételek szükségesek!
E-mail vagy jelszó hibás!

Akciók kedvezmények3 Termék

3 Termék

Szezonális akcióink, kedvezményeinkCégünk egész évben kihagyhatatlan szezonális akciókkal várja visszatérő és új ügyfeleit! Az árból engedünk - de a minőségből sosem! Ön is találkozott már "olcsó" karszalaggal, de ez a minőségében is megmutatkozott? Ne hagyja magát becsapni!

Számtalan alkalommal fogtunk már a kezünben versenytársainknál rendelt, rosszul gyártott, össze-vissza varrt, alapvető gyártási hibákat tartalmazó egyedileg gyártott nyakpántokat és ugyanennyiszer feltesszük a kérdést magunkban: ezért a gagyi minőségért pénzt adtak?

Kollégáink egyesével ellenőrzik a gyártandó termékeket és a fokozott minőségbiztosítási rendszerünknek hála a reklamált rendelések száma elenyésző! Válassza a legjobb ár-érték arányt és tesztelje cégünket bátran - rendeljen akciós terméket most! Az Euroko csapata immár egy évtizede áll a rendezvények szolgálatában, cégünk piacvezető a különböző típusú karszalagok, nyakbaakasztók, kulcstartók, kártyatartók és egyéb promóciós termékek piacán.

Keresse csapatunkat és vásároljon megbízható forrásból, hiszen az Euroko már közel egy évtizede áll a vásárlók szolgálatában! Minden vevő és ügyfél egyaránt fontos számunkra: ezért törekszünk minden esetben egyedi kondíciók kialakítására, hiszen a közös - hosszú távú együttműködésben vagyunk érdekeltek! Akciónk révén reméljük, hogy ízelítőt kaphat az általunk képviselt minőségből, így gazdagítva visszatérő vevőink sorát!

Kérdése van? Állunk rendelkezésére!

 

Kosaram

Az Ön kosara üres.

Facebook

Pinterest

Instagram