Iratkozzon fel 5% kedvezményért! »
0

 • Szabadtéri rendezvények
  A rendezvények szervezéséhez lebonyolításához ajánljuk az Euroko Tyvek-, textil szőtt, szövött karszalagokat, a nyakpántokat, és a feliratos pólókat.
 • Szakmai rendezvények, kiállítás
  Korábban a szakmai rendezvények, üzleti konferenciák, kiállítások és vásárok abszolút Budapestre korlátozódtak, addig mára megváltozott a helyzet.
 • Ifjúsági-, nyári-, alkotó táborok és játszóházak
  A nyár a diákok és a felnőttek számára egyet jelent a pihenéssel és a kikapcsolódással. Különféle táborok, szabadidő parkok és ifjúsági szállások várják a feltöltődni vágyókat.
 • Családi- és közösségi események
  A családi- és közösségi események, rendezvények életünk fontos részei, kellékei pedig a nyakpánt, karszalag és a szilikon karkötő.
 • NFC és RFID technológia
  Egyre inkább elterjedőben van az NFC-RFID érintés nélküli technológia. A terrorizmus és a megnövekedett biztonsági kockázatok miatt az egyedi azonosítás. Az egy napos felhasználásra chipes TYVEK karszalag, több naposra a chipes textil karszalag vagy szilikon karkötő a megoldás.
 • Éjszakai élet
  Az éjszakai rendezvények biztonságos beléptetése nem könnyű feladat a szervezők számára. A diszkók, nightclubok tömeges esti beléptetésének segítésére szerepel az Euroko Kft. kínálatában a láthatatlan biztonsági nyomattal ellátott UV Tyvek karszalag.
 • Turizmus
  A turizmusban tevékenykedő szolgáltatók egyre kevesebbet használják a megszokott papírból készült jegyeket. Egyre több helyen találkozhatunk vonalkódos-, vagy tősorszámos Tyvek alapú karszalagokkal. A kiszolgáló személyzeteknél egyre jobban terjed a nyakpántok alkalmazása, illetve a legnépszerűbb promóciós eszköz a szilikon karkötő.
 • Pihenés és kikapcsolódás
  A gondtalan pihenésre és kikapcsolódásra számtalan lehetőségünk van a koripályáktól kezdve az aquaparkokon át a szállodákig. A biztonságos beléptetésre az Euroko Kft. a tőszelvényes Tyvek-, textil- és Vinyl karszalagokat ajánlja. A kiszolgáló személyzet részére pedig az egyedi, kreatív nyakpántot.
 • Promóció
  Az Euroko Kft. az utóbbi évtizedben nagy figyelmet fordított saját nyomtatási technológiák kialakítására, mert, a saját gyártás jelent garanciát a magas minőségre és az alacsony árra. Reklámajándékok gyártásakor a minőség-, a gyors és rugalmas gyártás és szállítás a legfontosabb szempont.
×

Regisztráció

Név

Belépési adatok

vagy Bejelentkezés

Keresztnév szükséges!
Vezetéknév szükséges!
A keresztnév név nem érvényes!
A vezetéknév nem érvényes!
Ez nem egy E-mail cím!
E-mail cím szükséges!
Ez az E-mail már regisztálva van!
Jelszó szükséges!
Adjon meg érvényes jelszót!
Kérjük írjon be 6 vagy több karaktert!
Kérjük írjon be 16 vagy kevesebb karaktert!
A jelszavak nem egyeznek!
Általános szerződési feltételek szükségesek!
E-mail vagy jelszó hibás!

Felhasználási módok

Description of products by use
Kosaram

Az Ön kosara üres.

Facebook

Pinterest

Instagram