Categories

 • Készpénzmentes fesztivál és rendezvény
  Készpénzmentes fiizetési rendszer rendezvények számára. Költséghatékonyan minden egy helyről: beléptetés, készpénzmentes fizetés, jegykezelés. Spóroljon pénzt, emelje profitrátáját és vendégei elégedettségét!
 • RFID Chipes Termékek
  Az RFID chip egy olyan eszköz, amellyel a termékek felokosíthatóak így egy egyszerű termék széleskörű funkciókkal látható el, amivel a felhasználási módja rendkívül széleskörűvé válik.
 • Esküvői Ajándék Ötletek
  Eredeti esküvői ajándék ötletek, amivel meglepheti a násznépet: esküvői karszalag, esküvői nyakpánt, esküvői szilikon karkötő, esküvői díszszalag és sok más!
 • Szabadtéri rendezvények
  A rendezvények szervezéséhez lebonyolításához ajánljuk az Euroko Tyvek-, textil szőtt, szövött karszalagokat, a nyakpántokat, és a feliratos pólókat.
 • Szakmai rendezvények, kiállítás
  Korábban a szakmai rendezvények, üzleti konferenciák, kiállítások és vásárok abszolút Budapestre korlátozódtak, addig mára megváltozott a helyzet.
 • Ifjúsági-, nyári-, alkotó táborok és játszóházak
  A nyár a diákok és a felnőttek számára egyet jelent a pihenéssel és a kikapcsolódással. Különféle táborok, szabadidő parkok és ifjúsági szállások várják a feltöltődni vágyókat.
 • Családi- és közösségi események
  A családi- és közösségi események, rendezvények életünk fontos részei, kellékei pedig a nyakpánt, karszalag és a szilikon karkötő.
 • NFC és RFID technológia
  Egyre inkább elterjedőben van az NFC-RFID érintés nélküli technológia. A terrorizmus és a megnövekedett biztonsági kockázatok miatt az egyedi azonosítás. Az egy napos felhasználásra chipes TYVEK karszalag, több naposra a chipes textil karszalag vagy szilikon karkötő a megoldás.
 • Éjszakai élet
  Az éjszakai rendezvények biztonságos beléptetése nem könnyű feladat a szervezők számára. A diszkók, nightclubok tömeges esti beléptetésének segítésére szerepel az Euroko Kft. kínálatában a láthatatlan biztonsági nyomattal ellátott UV Tyvek karszalag.
 • Turizmus
  A turizmusban tevékenykedő szolgáltatók egyre kevesebbet használják a megszokott papírból készült jegyeket. Egyre több helyen találkozhatunk vonalkódos-, vagy tősorszámos Tyvek alapú karszalagokkal.
 • Pihenés és kikapcsolódás
  A gondtalan pihenésre és kikapcsolódásra számtalan lehetőségünk van a koripályáktól kezdve az aquaparkokon át a szállodákig. A biztonságos beléptetésre az Euroko Kft. a tőszelvényes Tyvek-, textil- és Vinyl karszalagokat ajánlja. A kiszolgáló személyzet részére pedig az egyedi, kreatív nyakpántot.
 • Promóció
  Az Euroko Kft. az utóbbi évtizedben nagy figyelmet fordított saját nyomtatási technológiák kialakítására, mert, a saját gyártás jelent garanciát a magas minőségre és az alacsony árra. Reklámajándékok gyártásakor a minőség-, a gyors és rugalmas gyártás és szállítás a legfontosabb szempont.

Felhasználási ötletek

Ön szerint mennyi felhasználási módja van egy beléptető karszalagnak? És egy szilikon karkötőnek? Nem tudja, hogy az NFC chippel ellátott fesztiválokon használt szőtt karszalag mire jó? Az egyedileg gyártott nyakbaakasztóinkat vajon csak kiállításon, konferenciákon használják?

A fenti kérdésekre a válasz egyszerű - de ugyanakkor összetett, hiszen pont az egyedi gyártás és a kombinációs lehetőségek miatt a termékeink használati módja rendkívül széleskörű és az élet szinte minden területét behálózza.

Ismerkedjen meg bővebben azzal, hogy miként használják termékeinket a rendezvényeken, kereskedelemben, mindennapi életben vagy az iparban/termelésben - biztosan tudunk egy remek ötlettel vagy új információval szolgálni.

Ha van olyan terület amit nem érintettünk - várjuk szíves visszajelzését elérhetőségeink bármelyikén!

Kosaram

Az Ön kosara üres.