Iratkozzon fel 5% kedvezményért! »
0

Categories

 • Készpénzmentes fesztivál és rendezvény
  Készpénzmentes fiizetési rendszer rendezvények számára. Költséghatékonyan minden egy helyről: beléptetés, készpénzmentes fizetés, jegykezelés. Spóroljon pénzt, emelje profitrátáját és vendégei elégedettségét!
 • Esküvői Ajándék Ötletek
  Minden esküvőt tervező pár keresi azokat az eredeti ötleteket, amivel meglephetné a násznépet: esküvői karszalag, esküvői nyakpánt, esküvői szilikon karkötő, esküvői díszszalag!
 • Szabadtéri rendezvények
  A rendezvények szervezéséhez lebonyolításához ajánljuk az Euroko Tyvek-, textil szőtt, szövött karszalagokat, a nyakpántokat, és a feliratos pólókat.
 • Szakmai rendezvények, kiállítás
  Korábban a szakmai rendezvények, üzleti konferenciák, kiállítások és vásárok abszolút Budapestre korlátozódtak, addig mára megváltozott a helyzet.
 • Ifjúsági-, nyári-, alkotó táborok és játszóházak
  A nyár a diákok és a felnőttek számára egyet jelent a pihenéssel és a kikapcsolódással. Különféle táborok, szabadidő parkok és ifjúsági szállások várják a feltöltődni vágyókat.
 • Családi- és közösségi események
  A családi- és közösségi események, rendezvények életünk fontos részei, kellékei pedig a nyakpánt, karszalag és a szilikon karkötő.
 • NFC és RFID technológia
  Egyre inkább elterjedőben van az NFC-RFID érintés nélküli technológia. A terrorizmus és a megnövekedett biztonsági kockázatok miatt az egyedi azonosítás. Az egy napos felhasználásra chipes TYVEK karszalag, több naposra a chipes textil karszalag vagy szilikon karkötő a megoldás.
 • Éjszakai élet
  Az éjszakai rendezvények biztonságos beléptetése nem könnyű feladat a szervezők számára. A diszkók, nightclubok tömeges esti beléptetésének segítésére szerepel az Euroko Kft. kínálatában a láthatatlan biztonsági nyomattal ellátott UV Tyvek karszalag.
 • Turizmus
  A turizmusban tevékenykedő szolgáltatók egyre kevesebbet használják a megszokott papírból készült jegyeket. Egyre több helyen találkozhatunk vonalkódos-, vagy tősorszámos Tyvek alapú karszalagokkal. A kiszolgáló személyzeteknél egyre jobban terjed a nyakpántok alkalmazása, illetve a legnépszerűbb promóciós eszköz a szilikon karkötő.
 • Pihenés és kikapcsolódás
  A gondtalan pihenésre és kikapcsolódásra számtalan lehetőségünk van a koripályáktól kezdve az aquaparkokon át a szállodákig. A biztonságos beléptetésre az Euroko Kft. a tőszelvényes Tyvek-, textil- és Vinyl karszalagokat ajánlja. A kiszolgáló személyzet részére pedig az egyedi, kreatív nyakpántot.
 • Promóció
  Az Euroko Kft. az utóbbi évtizedben nagy figyelmet fordított saját nyomtatási technológiák kialakítására, mert, a saját gyártás jelent garanciát a magas minőségre és az alacsony árra. Reklámajándékok gyártásakor a minőség-, a gyors és rugalmas gyártás és szállítás a legfontosabb szempont.
×

Regisztráció

Név

Belépési adatok

vagy Bejelentkezés

Keresztnév szükséges!
Vezetéknév szükséges!
A keresztnév név nem érvényes!
A vezetéknév nem érvényes!
Ez nem egy E-mail cím!
E-mail cím szükséges!
Ez az E-mail már regisztálva van!
Jelszó szükséges!
Adjon meg érvényes jelszót!
Kérjük írjon be 6 vagy több karaktert!
Kérjük írjon be 16 vagy kevesebb karaktert!
A jelszavak nem egyeznek!
Általános szerződési feltételek szükségesek!
E-mail vagy jelszó hibás!

Felhasználási ötletek

Ön szerint mennyi felhasználási módja van egy beléptető karszalagnak? És egy szilikon karkötőnek? Nem tudja, hogy az NFC chippel ellátott fesztiválokon használt szőtt karszalag mire jó? Az egyedileg gyártott nyakbaakasztóinkat vajon csak kiállításon, konferenciákon használják?

A fenti kérdésekre a válasz egyszerű - de ugyanakkor összetett, hiszen pont az egyedi gyártás és a kombinációs lehetőségek miatt a termékeink használati módja rendkívül széleskörű és az élet szinte minden területét behálózza.

Ismerkedjen meg bővebben azzal, hogy miként használják termékeinket a rendezvényeken, kereskedelemben, mindennapi életben vagy az iparban/termelésben - biztosan tudunk egy remek ötlettel vagy új információval szolgálni.

Ha van olyan terület amit nem érintettünk - várjuk szíves visszajelzését elérhetőségeink bármelyikén!

Kosaram

Az Ön kosara üres.

Facebook

Pinterest

Instagram