Categories

  • Poliészter táska készítés
    Egyedi poliészter táska céges logóval, felirattal, egyéni elképzelés alapján az Eurokotól! Raktárkészletről azonnal emblémázható, ennek köszönhetően a gyártási idő rövid, az árak pedig kedvezőek. Tervezze meg rendelését egyszerűen és gyorsan az online designer használatával!
  • Papírtáska gyártás
    Papírtáska gyártás közvetlenül a gyártótól! Vásároljon egyedileg nyomott papírtáskát az Eurokotól! Kínálatunk többfajta termék megtalálható, szalagfüles és sodortfüles papírtáskák, illetve italtáskák és zacskók közül is válogathat.

Reklámtáska10 Termék

10 Termék

Mondjon nemet a műanyag táskára és válassza az egyedileg nyomott, környezetbarát reklámtáskáinkat! Vásároljon az eldobható helyett vászontáskát, poliészter táskát, nem szőtt alapanyagból készült táskát vagy papírtáskát! Az egyszer használatos műanyag szatyor már a múlté, napjainkban a fenntarthatóság egyre fontosabb, így a praktikum helyett egyre nagyobb teret kapnak az újrahasznosítható, a lebomló és a több évig használható reklámtáskák. Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb termékünket és védje a környezetét! Ezzel a döntésével vállalkozása a tudatos vásárlók körében népszerűbb lesz, ami által új vevőkhöz juthat.

Egy reklámtáska remek lehetőséget biztosít, hogy minden egyes használatkor reklámozza és népszerűsítse saját vállalkozását. Egy logó, vagy egy saját szlogen óriási marketingeszköz, mely vállalkozásának a hírnevét viszi tovább. Kiváló kommunikációs eszköz, ha partnereinek egyénileg gyártott papírtáskába, vagy vászontáskába csomagol céges ajándékokat.

Táskáink kiváló, tartós alapanyagból készültek, melyeket megfizethető árakon és gyors határidővel elkészítünk Önnek. Legyen szó a textil táskáról vagy a papírtáskáról, az Euroko biztosítja Önnek az exkluzív megjelenést.

Kosaram

Az Ön kosara üres.