Categories

NFC és RFID technológia

NFC és RFID technológia

Egyre inkább elterjedőben van az NFC-RFID érintés nélküli technológia, mely rendkívül hasznos, hiszen kényelmesebbé teszi életünket (készpénz nélküli fizetés), ráadásul bárki számára elérhető okostelefonon. NRC-RFID technológiát alkalmaznak a tömegközlekedésben, a nagyáruházakban, a könyvesboltokban, a butikokban készletnyilvántartásra és lopásgátlásra, irodaházakban és parkolókban belépésre jogosító kártyáknál, valamint elterjedőben van az egészségügyben is. A világ több országában próbálkoznak beilleszteni a mindennapi életbe az érintés nélküli technológiákat.

 

Biztonságos beléptetési rendszerek

 

RFID beléptető rendszerMa a biztonságos beléptetési rendszerek (fesztiválok, koncertek, strandok) csúcsa az RFID-NFC chippel okosított karszalagok.

Ezek lehetnek az egyszer használatos Tyvek alapanyagú karpántok, vagy a szőtt, szövött csuklópántok és szilikon karkötők. Az RFID-NFC chippel okosított karszalagok előnye a biztonságos beléptetés és ellenőrzés.

Az okoskarszalagok használatával gyakorlatilag a fesztiválokon, koncerteken, strandokon megszűnt a készpénzforgalom, megjelent helyette az egyszerűen, könnyen feltölthető virtuális pénztárca fogalma. A szervezők nyomon tudják követni a tömeg és az egyes egyén mozgását, fogyasztását.

Az elárusító helyeknek pedig pontos adataik vannak a készletükről. Amennyiben az a megadott határérték alá süllyed, azonnal jelzést kapnak, hogy fel kell tölteni a raktárt.

 

Készletnyilvántartástól a kerékpárversenyekig

 

RFID beléptető rendszer, RFID TyvekNagyobb áruházak az RFID-NFC technológiát nem csak készletnyilvántartásra alkalmazzák, hanem eladásösztönzésre is. Amennyiben a vásárló együttműködik az áruházzal, úgy kedvezményeket kap a vásárlása során.

Az együttműködésért cserébe megjelenik a Facebookon, hogy a vevő jelenleg abban az áruházban vásárol és lájkolja az oldalt. Az RFID-NFC technológia használatával az áruház megismeri az egyes vevő kosarakat, azokat összegezve felépítheti az értékesítési stratégiáját.

Az RFID-NFC technológia alkalmazási területe szinte végtelen. Tudomásunk szerint az előbbieken túl használták már céges rendezvényeken, egyházi táborban. Sőt, mostanában egyre inkább hallani, hogy megjelenik a sportpályákon is.

Atlétikai-, illetve kerékpár versenyen például kiválóan alkalmazható a lekörözések számolására. Fürdők, strandok, aquaparkok esetében rendkívül kényelmessé válik a szabadidő eltöltése, hiszen nem kell pénzre vigyázni, a pénz miatt aggódni.

 

Nélkülözhetetlen eszköz az okoskarszalag

 

RFID chipes karszalagAz okoskarszalag levesz minden gondot a vállunkról. Ráadásul könnyebben tudunk igénybe venni pluszszolgáltatásokat, és a büféknél is gyorsabb lesz a kiszolgálás, mert nem kell számolgatni a visszajárót.

A terrorizmus és a megnövekedett biztonsági kockázatok miatt az egyedi azonosítás, a tömeg menedzsment és a beléptetés nélkülözhetetlen eszközévé váltak az okos karkötők, legyen szó bármilyen méretű rendezvényről.

Egy napos felhasználásra chipes TYVEK karszalag, több naposra a chipes textil karszalag a megoldás.

Az Euroko Kft. 10 éve gyárt és forgalmaz karszalagokat, nyakpántokat, kulcstartókat és egyéb promóciós termékeket, valamint ezek kiegészítőit.

Az értékesítői kollégák a grafikusokkal együttműködve verhetetlen áron, gyors határidővel váltják valóra a megrendelők kívánságait, akár a legkülönlegesebbeket is.

 Keressen bennünket! Rendeljen most!

Kosaram

Az Ön kosara üres.