Categories

  • Műanyag hűtőmágnes
    Fényképes hűtőmágnes műanyagból a legjobb áron! Tervezze meg online és rendelését pár napon belül már kézhez veheti! Magánszemélyek és cégek számára is. Magas raktárkészlet, országos házhozszállítás!
  • Fa hűtőmágnes
    Az egyedi fa (MDF) hűtőmágnesek igényes kivitelben, többféle méretben és formában - a legjobb áron, akár holnapra! Saját egyedi fényképével, feliratával, magánszemélyeknek és cégeknek országos házhozszállítással!
  • Fém hűtőmágnes
    Egyedi fém hűtőmágnes készítés rövid határidővel, alacsony áron, magas minőségben - országos házhozszállítással! Bízza rendelését megbízható partnerre - válassza az Eurokót!

Fényképes hűtőmágnes15 Termék

15 Termék

A hűtőmágnes az egyik legkedveltebb ajándéktárgy, mivel minden háztartásban és munkahelyen megtalálhatóak olyan fém felületek, mint a hűtő, radiátor vagy a számítógép, amelyeket ezzel a termékkel lehet díszíteni. Ez a termék népszerű választás nem csak magánszemélyek, de cégek számára, hiszen színesen nyomtatható, olcsó és gyorsan elkészül. Számos alkalom van, amikor tökéletes meglepetés lehet ez az egyszerű termék. Legyen szó esküvőről születésnapról, évfordulóról, vagy köszönő ajándékról, egy egyedileg készített hűtőmágnes mindenkit megörvendeztet. 

Az egyedi hűtőmágneseknél több különböző forma, méret és alapanyag közül válogathatunk. A fényképes mágnesek elérhetőek kör, négyzet/téglalap és szív formában, valamint műanyag, fém és fa kivitelben. Cégünk több, mint egy évtizede foglalkozik egyedileg gyártott termékekkel, így rendelését biztos kezekben tudhatja.

Online tervezőnkkel az Ön személyre szabott hűtőmágnesét akár percek alatt elkészítheti, hiszen egy-egy telefonról feltöltött fotó, egy felirat és egy dátum már elegendő ahhoz, hogy emlékezetes ajándékot készíthessen az Ön által kiválasztott alkalomra. Soha nem volt egyszerűbb örömöt okozni szeretteinknek vagy egy eseményen, rendezvényen, ünnepségen résztvevőket megajándékozni, hiszen online tervezőnk segítségével különleges meglepetést készíthet, gyorsan és egyszerűen.

A fényképes hűtőmágnes remek ajándékötlet szeretteinknek, barátainknak, kollégáinak, hiszen már 1 darabtól rendelhető, így nem véletlen, hogy esküvői köszönőajándékként is népszerű termék. Egy egyedi, személyre szóló ajándéknak mindenki jobban örül. Keressen egy emlékezetes fényképet és rendelje meg azzal az egyedileg gyártott hűtőmágnesét!

A szublimációs technológia nem offszet / fénykép minőségű nyomtatást eredményez. A technológiának a korlátai miatt nagyon részletes / kicsi objektumok helyett nagyobb motívumok vagy alakok nyomtatását javasoljuk.

Személyesen tájékozódna? Várjuk nyíregyházi mintatermünkben, ahol a teljes termékpallettánk megtalálható és kollégáinkkal személyes tanácsadással állunk rendelkezésére. 

Kosaram

Az Ön kosara üres.