Categories

FLUO nyakpánt6 Termék

6 Termék

Meglepné ügyfeleit egy hasznos céges ajándékkal? Esetleg rendezvényt, fesztivált, partyt szervez és a vendégek azonosítása elengedhetetlen? Beléptető rendszert üzemeltet és szükség lenne passztartókra? Konferencia esetleg kiállítás? Mindemelett szeretne valamilyen különlegességet, ami biztosan nem jön szembe Önnel az utcán? A FLUO nyakpánt a tökéletes választás! Egyedi grafikával készült nyakpánt nyomtatás fluoreszkáló színekben az Eurokotól. A közvetlen gyártás garancia a magas minőségre és a kedvező árra. FLUO nyakpánt

Mitől vagyunk jobbak, mint a versenytársaink? A válasz egyszerű: házon belüli gyártás során minden nyakbaakasztót egyesével ellenőrzünk és selejtezünk, így biztosítva, hogy ügyfeleink kezébe csak tökéletes minőségű nyakpassz érkezik!

FLUO nyakpánt lélegzetelállító neonos színekkel, melyek UV fény alatt világítanak. Válasszon háttárszínként vagy feliartszínként neon sárga, neon zöld, neon narancs, neon piros vagy neon pink színt és tegye 100%-ban különlegessé nyakpántjait. A színes, full color nyomtatásnak köszönhetően szinte bármilyen elképzelés, színösszeállítás megvalósítható.

A neon színekkel nyomtatott nyakpánt három választható méretben (15mm, 20mm, 25mm), különböző karabinerekkel és kiegészítőkkel rendelhető, így a nyakpánt felhasználási területe széleskörű. Kiváló marketing eszköz, hasznos kiegészítő a mindennapokban. Használja cégen belül, rendezvényein, hogy viselői folyamatosan reklámozhassák a cégét, rendezvényét!

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

Kosaram

Az Ön kosara üres.