Categories

Készpénzmentes fesztivál és rendezvény

Készpénzmentes fesztivál és rendezvény

Rendezvények és fesztiválok számára napjainkban kiemelten fontos lett a biztonság, a termelékenység növelése és a látogatók elégedettsége. Az NFC technológián alapú készpénzmentes fizetési és beléptő rendszerek segítenek megoldást találni a rendezvény szervezők legfontosabb problémáira.

Mit jelent pontosan az nfc alapú rendezvény menedzsment rendszer?

Mindenki hallott már ez érintéses fizetésről, hiszen napjainkban az összes bankkártya rendelkezik ezzel a technológiával. A beépített NFC chipnek köszönhetően a bankkártya képes továbbítani a terminálok számára a fizetéshez szükséges információkat, azaz vezeték mentes adatátvitel jön létre a bankkártya és az olvasó között. A rendezvényeken használatos karszalagok, kártyák ugyanilyen technológián alapulnak, csak itt zárt és egy bizonyos körben felhasználható fizetésekről van szó és nem nyílt rendszerekről.

Készpénzmentes fizetési rendszer!

Csapatunk az elmúlt másfél évtized tapasztalatait felhasználva 2020-ra saját készpénzmentes fizetési rendszert fejlesztett. Az elmúlt időszakban egy olyan rendszert sikerült létrehoznunk, mely ötvözi a különböző technológiák pozitívumait, kritikus piaci igényeket szolgál ki és megfelel a legmodernebb követelményeknek. Miért szükséges ma már minden fesztivál számára a készpénzmentes fizetési rendszerek használata? A válasz egyszerű: csak így garantálható a látogatók elégedettsége, csak ezzel a rendszerrel juthat kritikus információkhoz a rendezvényével kapcsolatban és csak ezzel emelheti rendezvénye profitrátáját magasabb szintre.

Ismerje meg az Eventid beléptető rendszerét!

A készpénzmentes fizetési rendszeren túl az általunk kínált rendszer képes a látogató jogosultságok kezelésére is. Egyedi fejlesztésű áthaladó beléptető kapuk azonnali hang és fényjelzéssel tudatják a személyzettel és a látogatóval, hogy jogosult-e a belépésre. A terheltségek, látogatói létszámok, zónák és elkülönített területek jogosultságai könnyen szabályozhatóak és a szükséges intézkedésekhez megfelelő információk azonnal rendelkezésre állhatnak. Rendszerünk alkalmas harmadik féltől származó látogatói adatok fogadására, mely által a látogatói regisztráció gyorsan elvégezhető.

Felkeltettük érdeklődését és további információra lenne szüksége?

Kérjük látogasson el a www.eventid.hu weboldalra, ahol további érdekeségekkel és a készpénzentes fizetési rendszereket illető újdonságokkal is találkozhat.

 

 

 

Kosaram

Az Ön kosara üres.