Categories

Szabadtéri rendezvények

Szabadtéri rendezvények

Magyarországon egyre népszerűbbek a szabadtéri rendezvények. A családok, vagy akár a különböző korosztályok hétről hétre megtalálják az igényeiknek és lehetőségeiknek megfelelő kültéri kikapcsolódási lehetőséget. Legyen az fesztivál, falunap, koncert, vagy éppen sport rendezvény.

A város-, és falunapokra, a különböző gasztronómiai (kolbász-, lecsó, káposzta-, bor-, pálinka-, sör-) vigasságokra, az állami- és egyházi ünnepekre (Augusztus 20.) a család minden tagját várják, és hónapról hónapra az ország minden táján szerveznek a számukra programokat, kóstolókat. Ezeken a szervezők (önkormányzatok) jellemzően Tyvek alapanyagú karszalagot használnak. Ugyancsak ezt a karszalag típust használják a rendezők a tematikus ,,éjszakája” rendezvények során. Például a Múzeumok éjszakája, Színházak éjszakája, vagy A Futball Éjszakája című rendezvényeken.

 

Fesztiváltól a hangversenyekig

 

Szegedi Ifjúsági Napok koncert, MTI fotóA nyári fesztiváli szezonban szinte június közepétől augusztus végéig tart, minden héten rendeznek valahol egy sok fellépős, színvonalas bulit. Ezeken a rendezvényeken a fiatalok késő délutántól hajnalig igényesen szórakozhatnak, több színpadon váltják egymást a fellépők.

A biztonságos beléptetés, a fizetési lehetőségek bővítése, a készpénzfizetés kiváltása, illetve a zavartalan belső ellátás (logisztika) miatt a szövet karszalagjainkat ajánljuk, RFID-NFC chippel okosítva.

A nyári hangverseny felhozatalból nem hiányoznak a szinvonalas, sztár szereplőket felvonultató opera- és operett koncertek. Gondoljunk csak a Balaton-környéki Zenés nyári estékre, a Budai Várban tartott mostmár hagyományos Operett gálára.

Ezeken túl az ország több helyszínén is rendeznek szabadtéri színházi esetéket, operett-, vagy komolyzenei koncertet. Ezek, és az ehhez hasonló a nívós rendezvények megérdemlik a szőtt, szövött karszalagokat.

 

Sportversenyeken is használnak karszalagot és nyakpántot

 

Russia World Cup Fan IDA szabadtéri rendezvényekhez tartoznak a sportversenyek is. A beléptetésre sportáganként más előírások vonatkoznak. A szurkolói rendbontások megelőzésére a legszigorúbbak a beléptetési szabályok a labdarúgásban, míg más csapatsportágaknál a tőszelvényes Tyvek karszalag is elegendő. A Rally autóversenyeken viszont igényesebb textil karszalagot használnak.

A stadionokban, az arénákban a rendezők, sportvezetők, csapatok általában nyakpasszt és azon megkülönböztető kártyát viselnek. A kiemelt támogatók silver-, vagy gold egyszínű nyakpántot és hozzá badge-ot kapnak, hogy a VIP páholyban elfoglalhassák a helyüket.

Az egyéni sportágnál az RFID chippel okosított rajtszámok azok, amelyek rendkívül hasznosak, és egyre inkább elterjedőben vannak. Hosszútávfutó, triatlon vagy kerékpár versenyeken kiválóan lehet követni a segítségével, hogy ki, melyik frissítő pontnál jár, és milyen részidővel. Az RFID chippel okosított rajtszámok felhelyezése ugyanolyan egyszerű, mint a ,,hagyományos” rajtszámok esetében, viselésük kényelmes, az egyértelmű olvashatóságot, azoníthatóságot nem befolyásolja.

Az egyéni versenyek, illetve a csapat sportágak mérkőzéseinek velejárója, hogy a szponzorok a közönség soraiban is igyekeznek népszerűsíteni magukat; ezért céges szilikon karszalagokat, reklám kulcstartókat, vagy nyakpántokat osztanak szét a nézők között. A díjazottak pedig szponzori trikót, kulacsot, sálat stb. kapnak.

 

Viselésük kényelmes, strapabíróak a tősorszámozott Tyvek karszalagok

 

tyvek karszalagMind a Tyvek, mind pedig a textil karszalagjainkról elmondható, hogy viselésük kényelmes, vízállóak, strapabíróak és roncsolás nélkül le nem szedhetőek, azaz másra nem ruházható át. Ez nagy biztonságot jelent a szervezők számára.

(Fontos megjegyezni, hogy a tősorszámozott Tyvek karszalagjaink belépőjegynek minősülnek, mert egyedi azonosítóval rendelkeznek, de csak abban az esetben, ha a megrendelő cég adatai szerepelnek rajta.)

A kültéri rendezvények szervezői (tömeg menedzsment) a saját maguk munkáját könnyítik meg, ha a stábtagok részére nyakbaakasztót és hozzá kártyatartót rendelnek, hiszen egy nagyobb fesztiválon nem ismerhet mindenki mindenkit.

A nyakpassz kártyatartóval segít a külön választani a szervezőket a résztvevőktől, illetve más színű nyakpántok alkalmazásával, akár a stáb is feladatokra, szekciókra bontható.

 

Ha azonnali megoldást szeretne...

 

A célnak megfelelő rendkívül kreatív, kiváló reklám- és promóciós eszköznek számító karszalag, nyakpánt, és kulcstartó, valamint azok kiegészítőit könnyű megrendelni a honlapunkon.  Ha bármilyen kérdése van, akkor vagy chat-en, vagy e-mail-ben info@euroko24.hu pár percen belül válaszolunk. Ha azonnali megoldásokat szeretne, forró drót a kollégánkhoz: +36 70 622 1732.

Kosaram

Az Ön kosara üres.