Categories

Poliészter táska készítés4 Termék

4 Termék

Vásároljon egyedileg gyártott poliészter anyagból készült táskát, amely remek marketingeszköz, hiszen egy textil táskát számos helyen lehet használni. Kiváló választás a bevásárlás során, de jó szolgálatot tesz a strandon, utazásnál, illetve konferenciákon is.

A minőség az alapanyagban és az emblémázásban is garantált. A textil táskák tartós, vastag alapanyagból és dupla varrással készültek, a logózás pedig színesben, akár színátmenettel is történhet. 

A poliészter táskáink stílusos és hasznos kiegészítők a mindennapokra. Különböző hosszúságú fülekkel rendelhető, a rövidebb füllel hordhatja kezben, a hosszabb fül pedig alkalmas a vállon hordásra is. Lepje meg partnereit ezzel az újrahasznosítható és környezetbarát táskával, ami remek reklámfelület vállalkozásának! Küldje el logóját, szlogenjét és mi egyedileg elkészítjük Önnek a kiválasztott táskát. 

Kenyeres zsákunk használatával igazán sokat tehet a környezetért, hiszen friss pékárut minden nap vásárolunk. Ha egyedileg nyomott kenyeres zsákot vásárol, akkor búcsút inthet az egyszer használatos műanyag zsákoknak, így védve a környezetet. A zsák nem engedi át a nedvességet, viszont szellőzik, így a benne tárolt kenyér nem szárad ki, nem penészedik be és frissen marad benne napokig.

Egyedileg logózott italtáskánk stílusos csomagolást nyújt minden italnak. Váltson a műanyag zsákokról az igazán trendi, egyedileg nyomott, logózott italtartó zsákra! A természetes anyagból készült, puha, többször használatos boros táskák használatával óvja környezetét és mindemellett reklámozza vállalkozását is. Remek választás bortermelőknek és partnertalálkozókon!

Bármelyik típust válassza, mindegyikre jellemző, hogy jól logózhatóak és könnyen nyomtathatóak. Tisztításuk egyszerű, akár kézközt, akár mosógépben mosva.

Legyen Ön is környezetbarát, óvja környezetét velünk!

Kosaram

Az Ön kosara üres.