Categories

Prémium Egyedi Nyakpánt6 Termék

6 Termék

A kétrétegű prémium nyakpánt ügyfeleink egyik kedvenc választása, ha a standardnál magasabb minőségű nyakbaakasztót igényelnek. Az alap bordázott poliészter rétegre egy egyedileg nyomott, finom selyem anyag kerül felvarrásra, amely által ez a típusú nyakpassz valóban prémium hatást kelt! 

Ön is gondolkozott már rajta, hogy meglepné ügyfeleit egy hasznos céges ajándékkal? Esetleg rendezvényt szervez és a vendégek azonosítása elengedhetetlen? Beléptető rendszer üzemeltet és szükség lenne passztartókra? Konferencia esetleg kiállítás?

Rendeljen egyedi nyakpántot - közvetlenül a gyártótól! Bármilyen nyakpánt elkészítését vállaljuk, megvalósításnak csak az Ön képzelete szabhat határt!

Hogyan tudjuk garantálni a 100% elégedettségi garanciát?

Megrendelését egyesével ellenőrizzük, mely során a hibás termékek eltávolításra kerülnek! Folyamatosan fejlesztett gépparkunknak köszönhetően a nyomtatási minőség, színegyezés garantált!

Hogya tudjuk garantálni a legjobb árat?

Gyártóként folyamatosan azt tartjuk szem előtt, hogy a piac legjobb ár/érték arányú termékeit tudjuk biztosítani vásárlóinknak! Rugalmasság - nem csak a határidős rendelésekben!

Keresse csapatunkat bizalommal!

Kosaram

Az Ön kosara üres.