Categories

Egyedi tornazsák6 Termék

6 Termék

Saját gyártású egyedi tornazsákok iskolásoknak, ovisoknak és felnőtteknek egyaránt - sportoláshoz, suliba, vagy akár hétköznapi használatra. Zsinóros kivitel, kis helyigény - reklámajándékként vagy hasznos kiegészítőként. 

Egyedileg nyomtatott hátizsákot keres? Rendeljen a gyártótól! Nem lesz többé összekevert tornazsák a gyerekek öltözőjében, hiszen színesben, bármilyen névvel, egyedi motívummal, fényképpel is legyártjuk őket. Saját készítésnek köszönhetően teljesen egyedi gyártású tesis táska legyártását is vállaljuk - magas minőségben, rövid határidővel. Teljes színben történő nyomtatásnak köszönhetően bármilyen elképzelés megvalósítható. Csak Önnek készített, egyedi gyártású gymbag - ez garantáltan nem fog szembejönni az utcán!
Egyedileg gyártott tornazsákok

Nem csupán magánszemélyeknek, de cégeknek, szervezeteknek is kiváló reklámeszköz, hiszen nemcsak az alapanyag, de az egyedi nyomat is strapabíró, nem kopik le. Lehetőség van teljes mértékű egyedi gyártásra - legyen szó akár a nyomtatásról, a zsinór-, ringlik- vagy bőr sarokvédő színéről. Ha unja a hagyományos tesis táskákat, akkor egyedi tornazsákunk Önnek való!

Ovis méretben a már jól megszokott összehúzható zsákszájas megoldással zárható a táska teteje, magától nem nyílik szét. Az iskolai méret vállra vehető, viselése a vastag zsinórnak köszönhetően kényelmes. Felnőtt méretben akár gymbagként is használható, de bármilyen szabadidős tevékenység kiegészítője lehet: alkalmas bevásárláshoz, sportoláshoz, kiránduláshoz, utazáshoz.

A premium cseppálló alapanyag minőségének és egyedi gyártási technológiánknak köszönhetően Az Euroko hátizsák nagyságrendekkel minőségibb a távol keleti vagy diszkontokban elérhetőekhez képest. Anyaga cseppálló, puha, OEKO-TEX® Standard 100 tanúsítvánnyal rendelkező poliészter - ezáltal viselésük akár babák/gyerekek számára is biztonságos. Cégünk filozófiája szerint a saját gyártás a kulcsa az elégedett vásárlónak, hiszen csak így garantálható a magas minőség és az alacsony ár. Legyen tudatos vásárló és támogassa a helyben készült termékeket!

Egyedi megoldást keres? Ön kitalálja, mi megvalósítjuk!

Nem találta meg amit keresett? Keresse csapatunkat bizalommal!

Kosaram

Az Ön kosara üres.