Categories

Pihenés és kikapcsolódás

Pihenés és kikapcsolódás

Télen a sí parkok és jég(kori)pályák nyújtanak kikapcsolódási, sportolási lehetőséget. A biztonságos beléptetés érdekében a fenntartók a Tyvek tőszelvényes-, vagy vonalkódos karszalagokat használják. A Tyvek alapanyagú karszalag strapabíró, illetve jól bírja az időjárási viszontagságokat. Nem gyűrődik, nem kopik le róla az embléma, a felirat, ha akár a hóban, akár a jégpályán elesünk, elcsúszunk.

 

Aquaparkok télen-nyáron

 

uszoda, kikapcsolódásA strandolás, a fürdőzés nem korlátozódik a strandokra, vízpartra, tavakra, a Balatonra, csak nyári hónapokra.

Az aquaparkok, és az élményelemekkel kibővített uszodákban kedvünkre tölthetjük a szabadidőnket egész esztendőben.

A strandfürdőkben egyre inkább megszokott, hogy belépőjegy helyett Tyvek alapanyagú tőszelvényes karszalagot adnak, míg az aquaparkokban inkább a chippel okosított Vinyl műanyag alapú karpántokat, illetve szintén chippel okosított Tyvek alapanyagú tősorszámos karszalagokat kapnak a belépők.

Az okos karkötők segítségével pontosan lehet mérni, hogy ki és milyen pluszszolgáltatást (Wellness részleg, szauna stb.) vett igénybe és mennyi ideig.

A szállodák, üdülőhelyek, üdülőfaluk és apartmanházak esetében a beléptetésnél szintén gyakran alkalmazzák a Tyvek alapanyagú tőszámos karszalagokat. A Tyvek alapanyagú karszalagok segítenek abban, hogy az üdülőhely szolgáltatásait az arra nem jogosult ne vegye igénybe.

 

Szállodákban is fontos a biztonság

 

hotel, szálloda, kikapcsolódásA hotelek több olyan kelléket is alkalmaznak, amelyek megtalálhatóak a termékpalettánkban. Például gyakran találkozhatunk náluk textil, vagy szőtt, szövött reklámkulcstartókkal, melyek egyediek, és a szálloda arculati kézikönyvének megfelelően (színezés, felirat, grafika, logó) készülnek el.

Akárcsak a személyzet nyakpántjai, melyeknek eltérő színei jelezhetik, hogy a szállodai személyzet melyik egységéhez tartoznak (értékesítés-recepció, étterem, takarítás-karbantartás).

Több szálláshely szomszédságában található strand, vagy uszoda. Az átjárás megkönnyítésére chippel okosított Vinyl karkötőt alkalmaznak. Ez megkönnyíti a plusz szolgáltatások igénybevételének a nyilvántartását.

Rendszeres, hogy a szállodák Vinyl vagy textil karpántokkal jelzik, hogy a vendégek közül ki milyen minőségű szolgáltatást (VIP) vehet igénybe. A cél itt is a szolgáltatás igénybevételére nem jogosultak kiszűrése.

Kedves figyelmesség, ha egy szálláshely halljában, a recepcióhoz közel egy üveg tartóban barátság karszalag található. Ez öröm annak is, aki kapja, és öröm annak is, aki adja… A textil, vagy szőtt, szövött karszalag szép emlék évek múlva is. A karszalag minősége, akár csak a barátságé, időt álló.

 

Még több szolgáltatás, még több lehetőség a Megrendelőknek

 

szilikon karkötőAz Euroko Kft. 10 éve gyárt és forgalmaz karszalagokat, nyakpántokat, kulcstartókat és egyéb promóciós termékeket, valamint ezek kiegészítőit.

Cégünk nagy figyelmet fordított saját nyomtatási technológiák kialakítására, hiszen filozófiánk szerint, csak a saját gyártás jelenthet garanciát a magas minőségre és az alacsony árra.

Reklámajándékok gyártásakor a gyors és rugalmas gyártás és szállítás további fontos szempont, így az alábbi technológiáknak köszönhetően számos a weboldalunkon nem említett szolgáltatás és termék gyártására van kapacitásunk.

Szitanyomás, szitaműhely: póló, papír táska, doboz, nyakpánt és egyéb termékek nyomtatása, készítése.

Tampon részleg: nyakpánt kiegészítők, csatok, karkötő, toll, kártyatartó nyomtatása, készítése.

Szublimáció: bögre, kulcstartó, ajándékszalag, éremszalag nyomtatása, készítése.

Offszet nyomtatás: flyer, szórólap, névjegykártya készítése.

Digitális nyomás: egyedi póló, banner, fotó, mesh, fólia nyomtatás.

 

Keressen bennünket! Rendeljen most!

Kosaram

Az Ön kosara üres.