Iratkozzon fel 5% kedvezményért! »
0

Categories

  • Bőrönd öv, pánt
    A bőrönd rögzítő öv ideális megoldás nyújthat a poggyásza egyszerű azonosításához. Válasszon előre gyártott mintás poggyász azonosító pántot, vagy rendeljen egyedileg nyomtatott bőrönd biztonsági övet, hogy utazása, pihenése felejthetetlen és kellemetlenségektől mentes legyen.
  • Sál, kendő, nyakvédő
    Egyedi sál, egyedi kendő, egyedi díszzsebkendők gyártása megbízható partnertől! Ön megálmodja - mi megvalósítjuk! Minden termékünk egyedileg nyomtatható, ezért az ötleteknek csak a képzelet szabhat határt!
  • Bögrék, reklámbögrék
    Közkedvelt ajándéktárggyal bővült kínálatunk, hiszen egy stílusosan feliratos bögre mindenki kedvence! Rendeljen egyedi szublimált vagy dizájner szublimált bögrét az Eurokotól! Megszokott magas minőség és az alacsony ár garantált!
×

Regisztráció

Név

Belépési adatok

vagy Bejelentkezés

Keresztnév szükséges!
Vezetéknév szükséges!
A keresztnév név nem érvényes!
A vezetéknév nem érvényes!
Ez nem egy E-mail cím!
E-mail cím szükséges!
Ez az E-mail már regisztálva van!
Jelszó szükséges!
Adjon meg érvényes jelszót!
Kérjük írjon be 6 vagy több karaktert!
Kérjük írjon be 16 vagy kevesebb karaktert!
A jelszavak nem egyeznek!
Általános szerződési feltételek szükségesek!
E-mail vagy jelszó hibás!

Egyedi ajándéktárgyak

Meglepetést kapni mindannyiunk számára örömet okoz. A megfelelő ajándéktárgy kiválasztása azonban nem mindig egyszerű. Legyen szó közeli barát, családtag, szakmai partner vagy gyermekeink ajándékozásáról egy egyedi, személyre szabott kreatív "meglepi" igazán hatásos tud lenni minden esetben. 

Kínálatunkat olyan új reklámtárgyakkal, reklámajándékokkal bővítettük, amelyek egyedi feliratozása, nyomtatása probléma nélkül és gyorsan megoldható. Az Eurokotól megszokott magas minőség, alacsony ár és gyors szállítás ezúttal is garantált! Minden termékünk házon belül gyártott, saját technológiával!

Fotóajándékok közül egy névre szóló vagy fényképes nyomtatott bögre, kedvenc idézettel nyomtatott könyvjelző vagy egyedi grafikával készült tornazsák? Ezek a mindennapokban is hasznos és praktikus termékek teljesen egyedi, személyre szabott ajándékot jelentenek. Az általunk forgalmazott termékek többsége nem csak egyedi, hanem előre dizájnolt verzióban is rendelhetőek, amelyeket grafikus csapatunk egyedileg tervezett!

Repi reklámajándékra lenne szüksége? Gondolkodjon nagyban! Rendeljen egyedi, feliratozott ajándéktárgyat saját logóval munkatársainak, szakmai partnereinek és használja ki az egyszerű hétköznapi termékekben rejlő reklámozási lehetőséget. 

Termékeink előre megtervezett, színes, motiváló grafikákkal is elérhetőek. Kedvező áron, akár már másnapi kiszállítással is rendelhetőek. 

Válogasson termékeink között kedvére!

Kérdése van? Keresse csapatunkat bizalommal. 

Kosaram

Az Ön kosara üres.

Facebook

Pinterest

Instagram