Categories

Gyermek karszalagok3 Termék

3 Termék

Gyermek karszalag mára alapvető kellék lett minden családos utazáshoz, hiszen egyszerű - de rendkívül hasznos eszköz a gyermekek biztonságához. Napjainkban elengedhetetlen részévé vált minden utazás előtti listának, hiszen probléma esetén ezen eszközzel hatékony módon találhatjuk meg elveszett csemetéinket.

Ha már megtörtént a baj, ezen egyszerű eszköz óriási segítség lehet a lurkó megtalálásában, mivel játékos mintái mellett minden alapvető információ egyszerűen ráírható a gyermek biztonsági szalagra. Gyerek karszalagok, már 10 db-tól rendelhetőek és egyedülálló módon cégünk vállalja a kívánt felirat gyári nyomtatását is.

Igen, cégünknél a játékos minták mellett lehetőség van a gyermek nevének és a kísérő adatainak a gyári nyomtatására is - elegendő, ha a kívánt adatokat a rendelés során megadja a felkínált mezőben.

Sokrétű és vidám mintáink közül biztosan megtalálják az Önnek megfelelőt. TYVEK alapanyagból készült karszalag antiallergén, bőrbarát anyagból készült, melynek viselése kényelmes és semmilyen gyermek számára veszélyes összetevőt nem tartalmaz.

Egyszer használatos ragasztócsíkjának köszönhetően a karszalag gyermek általi eltávolítása nem lehetséges, így fokozva a biztonságot. A karszalag két szélességi méretben készül: 19mm és 25mm.

Kérdése van? Keresse csapatunkat bizalommal!

Kosaram

Az Ön kosara üres.