Iratkozzon fel 5% kedvezményért! »
0

Categories

×

Regisztráció

Név

Belépési adatok

vagy Bejelentkezés

Keresztnév szükséges!
Vezetéknév szükséges!
A keresztnév név nem érvényes!
A vezetéknév nem érvényes!
Ez nem egy E-mail cím!
E-mail cím szükséges!
Ez az E-mail már regisztálva van!
Jelszó szükséges!
Adjon meg érvényes jelszót!
Kérjük írjon be 6 vagy több karaktert!
Kérjük írjon be 16 vagy kevesebb karaktert!
A jelszavak nem egyeznek!
Általános szerződési feltételek szükségesek!
E-mail vagy jelszó hibás!

Kétségbeestem, amikor elkóborolt a fiam a tömegben – Gyermek karszalaggal biztonságosabb!

gyermek biztonsági karszalag

 

Soha nem felejtem el azt a napot. A kisfiam olyan 3 éves körüli lehetett, és mi a Karácsonyra készülve nagy bevásárlást tartottunk. A feleségem és anyósom elmentek a konfekció osztályra nézelődni. Én apósommal és a fiammal a sörpolc felé vettük az irányt. Nagyapa válogatott az alkoholmentes sörök között, én pedig egy pillanatra elengedtem a fiam kezét, hogy rendet csináljak a bevásárló kosárban. Ez a pár másodperc elég volt arra, hogy Zsombort szem elől tévesszük. Ebben a pillanatban megérkezett a feleségem és az anyósom. Négyen négy irányba indultunk a nagy tömegben keresni a kisfiúnkat… Borzasztó érzés volt, hogy Zsombor eltűnt. Teljesen kétségbeestünk. Hiába volt nálunk a mobilunk. A gyerek még kicsi volt ahhoz, hogy megjegyezze a mobilszámunkat…

 

Ne hagyjuk otthon a gyermek biztonsági karszalagot!

 

Most már végérvényesen itt a nyár, javában tombol a kánikula, sokan indulnak nyaralni. Biztosak vagyunk abban, hogy az utazás előtt mindenkiben felvetődik; hogyan előzhetnénk meg a bajt, hogy a gyerekünket elveszítsük? Nagy tömegben, például pályaudvarokon nem is olyan egyszerű fogni a gyerek kezét és a csomagokkal is közlekedni. A rutinosabbak induláskor felhelyezik a gyerek kezére az infokarszalagot, és ez azért némi nyugalmat adhat, ha a tömegben elkeveredik a gyerek. A szülő ugyanis tudja, hogy megvan a lehetőség arra, hogy a gyerek a felnőttek segítségét kérve visszataláljon anyáékhoz.

 

Mi történne, akkor ha…?

 

Természetesen csak a gyermek karszalag nem nyújt teljes biztonságot. A gyerekkel is beszélgetni kell, fel kell készíteni, hogy mit tegyen, akkor, ha hirtelen nem látja apát, vagy anyát. Beszéljünk vele arról, hogy ne essen pánikba, hanem ilyenkor kérjen meg egy közelében levő hölgyet, hogy hívja fel a karpánton lévő telefonszámot. Sokan túlzásnak érzik, pedig nem az, ha néha olyat játszunk a gyerekkel, hogy mi történne akkor, ha…? Egy ilyen játék remek alkalom arra, hogy megbeszéljük a gyerekkel, hogy mi történne akkor, ha elsodródnánk egymás mellől a tömegben…

 

gyermek biztonsági karszalag

 

Csak telefonszám! Nevet és címet soha!

 

FONTOS! Jó, ha tudjuk, hogy a gyermekazonosító karszalagon leginkább csak az anya, és/vagy apa telefonszáma szerepelhet. A biztonságtechnikai szakemberek tanácsa szerint nem szabad megadni a karszalagon a gyerek nevét. Ha valaki ugyanis rossz szándékkal közelít a gyerekhez és az infószalagról leolvashatja a gyerek nevét, majd a csemeténket nevén szólítja, elaltatja a gyerek ösztönös bizalmatlanságát. Hiszen ez a bácsi tudja nevemet – gondolja. Biztonsági szakemberek tanácsa az is, hogy a címünk se szerepeljen semmilyen körülmények között a karszalagon

 

Nem csak óvodásoknak, kisiskolásoknak is

 

Figyeljünk arra is, hogy a gyermek karszalagot ne csak utazáskor vegye fel a gyerek. Jól jöhet például akkor is, ha állatkertbe, városnapra, élményparkba, illetve strandra megyünk. Nagyon fontos az is, hogy ne gondoljuk azt, hogy a gyermek karszalag csak óvodás korban lehet megoldás a ,,bajra”. Jó szolgálatot tehet kisiskolások esetén például rosszullétkor tűzijátékokon, fesztiválokon vagy osztálykiránduláson.

 

gyermek biztonsági karszalag

 

Felelősséggel a gyermekek iránt

 

Az Euroko Kft. a megrendelői igényeknek megfelelő, egyedi és kreatív megoldásokat kínál. A gyerekek számára a minőségi TYVEK anyagból gyártott, játékos mintákkal díszített, biztonsági karpántok kényelmesek, jól bírják az időjárás viszontagságait. Amennyiben kérik a szülők az Euroko Kft rányomtatja a karszalagra apa és anya telefonszámát, illetve ha valamilyen egyedi problémával küzd a gyerek (hallássérült, autista), akkor annak a megnevezését is. Az Euroko Kft. gyermekek iránti elkötelezettségét és a jószolgálati társadalmi szerepvállalását jelzi, hogy a minőségi infószalagokból már kedvező áron 10 darabtól lehet vásárolni.
(Más esetekben a minimális megrendelés 50-100 darab!)

 

Rendelje meg a biztonsági gyermek karszalagot MOST!

 A gyerek biztonsága nem múlhat egy ilyen apróságon, csekély összegen!

 

Megnyugtatásul…

 

PS: Szeretnék mindenkit megnyugtatni, hogy a bevezetőben leírt történet jól végződött, nem veszett el végleg Zsombor. Sorban állt a pénztárnál, amikor az utána való kutatás közben észrevettem. Amikor hazaértünk az volt a legelső, hogy megbeszéltük, ha megint elkeveredik a hal pultnál, azaz az ,,akváriumnál” találkozunk.

Majd a https://www.euroko24.hu/gyermek-biztonsagi-karszalag/ honlapon megrendeltem a gyermek biztonsági karszalagot. Egy hét múlva, amikor a Balcsira mentünk Zsombin már ott virított a macis karszalag!

Post Comments

You must be logged in to post a comment.

click here to log in

Kosaram

Az Ön kosara üres.

Repuso Testimonials

Facebook

Pinterest

Instagram