heol.hu, Euroko, nyakpánt, nyakpassz, nyakbaakasztó

 

A HEOL.hu-n, Heves megye legnépszerűbb és legolvasottabb hírportálján jelent meg a  ,,Hatékonyabb mint a névjegykártya – A nyakpánt mindig szem előtt van” című PR cikkünk, melyben a nyakbakasztók különféle felhasználási módjait mutattuk be.

 nyakpánt, nyakbaakasztó, egyedi nyakpánt, nyakszalag, premium nyakpánt, nyakpassz

 

Miért hatásosabb a nyakpánt, mint a névjegykártya?

 

Üzletember találkozókon, üzleti reggeliken a menedzserek előszeretettel cserélnek névjegykártyát. A névjegykártyák jó része aztán bekerül a névjegykártyatartókba, és nagyvalószínűséggel többet elő sem kerül. A nyakpassz viszont mindig szem előtt van. Ráadásul a nyakpántnak a névjegykártyához képest sokkal nagyobb a reklám felülete, elhelyezhető rajta a cég szlogenje, üzenete, címe és a vállalkozás logója is.

 

nyakpánt, nyakbaakasztó, egyedi nyakpánt, nyakszalag, premium nyakpánt, nyakpassz

 

Üzleti konferenciák, szakmai rendezvények

 

Üzleti konferenciákon, szimpóziumokon, összejöveteleken kötelező a nyakpánt és a műanyag kártyatartó használata. A nyakpasszt általában a rendezvényre érkezők a regisztráció során kapják meg. A szervezők ezzel biztosítják a biztonságos beléptetést. A nyakpassz megkönnyíti a meghívottak egymással való ismerkedését és a hívatlan vendégek kiszűrését.

 

nyakpánt, nyakbaakasztó, egyedi nyakpánt, nyakszalag, premium nyakpánt, nyakpassz

 

Nyakpassz nélkül nincs Európa-, vagy világbajnokság

 

Nemzetközi sportversenyek, kontinens viadalok esetében sokszor több hónappal az esemény előtt jelezni kell, ha nézőként részt kívánunk venni a megmérettetésen. Regisztrálni a világhálón lehet, a nyakbaakasztót és a fényképes azonosítót pedig a mérkőzés helyszínén személyesen vehetjük át pár nappal a rendezvény megkezdése előtt. Az Európa-, vagy világbajnokság ideje alatt a nyakbaakasztót és a hozzátartozó badge-ot végig kötelező viselni.

 

nyakpánt, nyakbaakasztó, egyedi nyakpánt, nyakszalag, premium nyakpánt, nyakpassz

 

Fesztiválok, koncertek, vásárok és kiállítások

 

A karszalagos, vagy a nyakpántos azonosítási módszer az, ami teljességgel biztonságossá teszi a belépést a szabadtéri fesztiválokra, koncertekre, vásárokra, vagy kiállításokra. A résztvevők mindegyikének, a szervezőknek, a fellépőknek, a biztonsági személyzetnek egyedi azonosító jelet kell viselniük, mert egyébként nem léphetnek a rendezvény területére. A fesztiválok, és kiállítások esetében általában a személyzet részére kötelező a nyakpánt, a résztvevők rendszerint egyedi, okosított karszalagot kapnak a ,,jegyvásárlás” során.

 

nyakpánt, nyakbaakasztó, egyedi nyakpánt, nyakszalag, premium nyakpánt, nyakpassz

 

Emlék a nyaralásról, kirándulásról

 

Minden turisztikai központban, állatparkban, aquaparkban, sípálya centrumban, játszóparkban, forgalmas város központban, nagyobb bevásárlóközpontokban, üzletházakban van ajándékbolt. Ezekben az ajándék (souvenir) boltokban a helység-, a helyi attrakciók neveivel ellátott különféle színű, feliratú és a logózott nyakpánt, karszalag, reklám kulcstartó és/vagy szilikon karkötő vásárolható. Ezek az ajándéktárgyak aztán otthon bekerülnek az évek alatt összegyűlt többi ereklye mellé, és a későbbiekben elmondható: ,,Ott voltam!” Persze ezek az ajándéktárgyak arra is jók, hogy szabadságról, hosszú hétvégéről hazaérve meglepjük velük barátainkat, rokonainkat, kollégáinkat...

 

nyakpánt, nyakbaakasztó, egyedi nyakpánt, nyakszalag, premium nyakpánt, nyakpassz 

Utazási irodák, városlátogatások, kirándulások

 

A szervezett utak (városlátogatások, körutazások, rendezvények) alkalmával az utazási irodák indulás előtt rendszeresen adnak a vendégeiknek nyakpántot. Az elővigyázatosságra, az egymásra figyelésre különösen nagy tömegben, vásárokon, fesztiválokon van szükség. Az egyforma nyakpánt segít abban, hogy illetéktelenek ne csatlakozhassanak a csoporthoz, illetve ne próbáljanak meg a csoporthoz csapódva ingyen bejutni például belépőjegyes kastélyokba, katedrálisokba, vagy kiállításokra.

 

kulcstartó, mini nyakpánt

 

Kulcstartó mindenkinek

 

A mindennapi életben a nyakszalagok ,,mini nyakpántként”, azaz kulcstartóként való alkalmazása az egyik legismertebb felhasználási mód. A szövet kulcstartón levő karabinerről gyakorlatilag képtelenség elveszíteni a kulcsokat. Nem véletlen, hogy az autó márka

forgalmazók előszeretettel használják imázsépítésre, hiszen mindig kéznél van. A reklám kulcstartó karikáján remekül megfér egymás mellett az irodai-, a bejárati ajtó, és a slusszkulcs, de akár a postaláda-, vagy a szemetes tároló kulcsa is. A ,,mini nyakpánt” segítségével még egy női táskából is pillanatok alatt előkerül a kulcstartó, nem kell hosszú perceken át keresgélni benne.

 

Amennyiben a reklám kulcstartó vagy a nyakpánt bármelyik felhasználási módja feltette az érdeklődését, akkor látogasson el webáruházunkba. Az Euroko Kft. a régió egyik piacvezető karszalag, nyakpánt és szilikon karkötő gyártója és forgalmazója.

 

Ne feledje!

 

Az árból engedünk, de a minőségből soha!

 

x

 

A HEOL.hu Heves megye népszerű hír- szolgáltató- és szórakoztató por­tálja, amely változatos tartalmat kínál a látogatók számára, átlátható formában és gyorsan feldolgozható kiszerelésben. Hírei nem csak az adott megyéről, hanem országos és nemzetközi eseményekről szólnak, magazintartalmakkal színesítve. A jól navigálható weboldal széleskörű hírkínálata mellett olvasói hozzászólások és erős helyi fórum színesíti a tartalmakat. Kiemelkedő szolgáltatásai közé tartozik a programaján­ló, cégtár, sport tartalmak, szerkesztőségi blogok, valamint a rendkívül népszerű képgalériák.