Categories

Fluo textil kulcstartó5 Termék

5 Termék

Kulcstartó készítés egyedi grafikával fluoreszkáló színekben az Eurokotól! Meglepné ügyfeleit, partnereit egy hasznos céges ajándékkal? Szeretne különleges, de praktikus reklámterméket használni? FLUO textil kulcstartó a tökéletes választás!  A közvetlen gyártás garancia a magas minőségre és a kedvező árra. Fluoreszkáló kulcstartó

Mitől vagyunk jobbak, mint versenytársaink? A válasz egyszerű: házon belüli gyártás során minden kulcstartó minőségét egyesével ellenőrizzük, így biztosítva, hogy ügyfeleink kezébe csak tökéletes minőségű termék érkezik!

Fluoreszkáló kulcstartó lélegzetelállító neonos színekkel, melyek UV fény alatt világítanak. Válasszon háttárszínként vagy feliartszínként neon sárga, neon zöld, neon narancs, neon piros vagy neon pink színt és tegye 100%-ban különlegessé kulcstartóit. A színes, full color nyomtatásnak köszönhetően szinte bármilyen elképzelés, színösszeállítás megvalósítható.

Az általunk forgalmazott FLUO textil kulcstartó két választható szélességben, különböző karabinerekkel akár egyedi méretben is rendelhető. Kiváló marketing eszköz, hasznos kiegészítő a mindennapokban. Használja cégen belül, hogy viselői folyamatosan reklámozhassák a cégét!

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

Kosaram

Az Ön kosara üres.