Categories

 • TYVEK karszalagok
  TYVEK karszalagok: tőszelvényes, keskeny, széles vagy mintás - mi garantáljuk Önnek a kifogástalan minőségű beléptető szalagokat a legjobb áron!
 • Szövet karszalagok
  Szublimált textil karszalag rendelése - rövid gyártási határidővel - ár és elégedettségi garanciával - megbízható partnertől. Különböző gyűrűknek köszönhetően széleskörű felhasználási mód garantált!
 • Szilikon karkötő
  Egyedi szilikon karkötő készítése és gyártása legyen szó feliratozott, dombornyomott vagy mélynyomott kivitelről. A szilikon karpánt hatékony promociós eszköz üzenetünk közvetítésére, legyen szó sport, jótékonysági, közösségi vagy közéleti eseményről, rendezvényről.
 • Műanyag karszalagok
  Műanyag karszalagjaink magas népszerűségnek örvendenek azon ügyfeleink körében, ahol hosszabb viselet és fokozott igénybevétel tervezett. Puha vinyl anyagból készült, mely bármilyen felirattal könnyen ellátható.
 • Szőtt, szövött karszalagok
  Szőtt karszalagjaink gyártása során maximum 8 különböző színű szálat alkalmazhatunk és lehetőség van arany, ezüst csillogó szálak alkalmazására is! Különböző gyűrűk sokféle felhasználási módot tesznek lehetővé.
 • Textil karszalagok
  Textil karszalagok puhaságuknak és egyediségüknek köszönhetően hónapokig tartó kényelmes viseletet is lehetővé tesznek.
 • Thermal csuklószalagok
  Thermal csuklószalagjaink egy egyszerű asztali thermal nyomtatóval nyomdázhatóak, így könnyedén és bármilyen információval ellátható az ellenőrző karszalag, legyen szó akár vonalkódról vagy betegek azonosítáról.
 • Laser csuklópántok
  Lézer nyomtatóval nyomtatható karszalagjaink kizárólag céges ügyfeleink számára elérhetőek. Ezen típusú beléptető szalagjaink bármilyen lézer nyomtatóval kiválóan logózhatóak és bármilyen felirattal elláthatóak.
 • Gyermek karszalagok
  Különböző típusú gyermek karszalagjaink napjainkban elengedhetetlen tartozékává vált minden eseménynek, utazásnak, hiszen probléma esetén ezen eszközzel hatékony módon azonosíthatjuk a csemetéket.
 • RFID NFC Karszalagok
  RFID és NFC chipes karszalagjaink könnyen integrálhatóak bármilyen meglévő rendszerbe. Innovatív megoldás azok számára, akiknek a bevételek és a látogatók nyomkövethetősége elengedhetetlen.
 • Láthatósági reflex karpánt
  A sötétben foszforeszkáló karpánt viselése számos európai országban kötelező. A láthatósági reflex karpánt könnyen logózható és feliratozható. Felpattintása és levétele egy gyermek számára is egyszerű művelet, viselése nem zavarja a mozgást, mégis életet véd.

Karkötő Karpánt Karszalag

karszalagok csuklópántokKarszalagok, szilikon karkötők és láthatósági karpántok forgalmazása és gyártása rövid határidővel, ár és elégedettségi garanciával. Rendeljen beléptető csuklópántot közvetlenül a gyártótól, megbízható forrásból, árgaranciával!

Mi garantáljuk mindazt, ami Önnek fontos lehet: magas minőségű gyártást, gyors szállítást, ügyfélorientált ügyintézést! 10 év tapasztalata után bátran kimondhatjuk, hogy egy rendezvény sikere sok összetevőn múlik, de minden rendezvény alapja a magas minőségű rendezvény szalag! 

Rendeljen Tyvek szalagot, azaz papír alapú csuklópántot rövid rendezvényre - vagy ha fontos a jó ár! Színes színválaszték, gyors szállítás, 600 dpi felbontású nyomtatás, akár másnapra!

szilikon karkötő

Műanyagból készült csuklópántokat általában köztes megoldásként választják vásárlóink, hiszen ezek alkalmasak hosszabb távú viseletre és mindemellett puha anyagának köszönhetően kényelmes érzést nyújt. Hosszabb rendezvényben gondolkodik?

Rendeljen műanyag vagy textil karszalagot, hiszen ezek alkalmasak akár több hónapos (!) viseletre is! Színesen nyomott ellenőrző szalagjaink bármilyen logóval elláthatóak, maximum 8 színnel szőtt - szövöttek pedig igazán egyedi megjelenésűek. 

Thermal beléptető szalagjaink alkalmasak közvetlenül az értékesítés helyszínén végezhető gyors és egyszerű feliratozásra továbbá bármilyen változó információval (vonalkód, QR kód, adatbázisból történő nyomtatás) könnyen, gyorsan elláthatóak egy egyszerű thermal nyomtató segítségével.

láthatósági reflex karpántA szilikon karkötő újra renreszánszát éli, hiszen nem csak remek repi termék, hanem akár mint divat kiegészítő is könnyen felhasználható. Széleskörű lehetőségeknek köszönhetően számos szélességben / hosszúságban és kialakítással gyártható. Ha csak feliratra van szüksége, lehetőség van raktárról rendelhető színek feliratozására is, így rendelését néhány napon belül már a kezében tarthatja. Az egyik legkitűnőbb passzív reklám termék, hiszen viselésével a kívánt üzenet folyamatosan közvetíthető a külvilág számára. Pihe-puha és rugalmas szilikon anyagának köszönhetően a hosszú távú viselése is kényelmes és kellemes, anyaga semmilyen káros vagy allergén anyagot nem tartalmaz. Lehetőség van dombornyomott, dombornyomtatott, mélnyomott, mélnyomtatott és kizárólag csak nyomtatott szilikon karkötők rendelésére, továbbá az alap szín is széles körűen egyedivé tehető, hiszen az egyszínű alap mellett lehetőség van szegmentált vagy kevert alapszín kialakítására is.

Láthatósági karpánt kötelező kiegészítője minden nehezebb látási viszonyokban végzett tevékenységnek, hiszen ez a filléres reflektív eszköz bárhova felpattintható és segítségével láthatóvá válhatunk az autósok számára is. Több európai országban ma már kötelező valamilyen láthatósági eszköz viselése a szürkületben / esti órákban, így kerékpárosok, gyalogosok, gyermekek megjelölésére ez az egyik legkiválóbb eszköz. Ne hagyja magát átverni olcsó utánzatokkal, cégünk által forgalmazott karpánt  kényelmes viseletetét a puha plüss szerű hátsó anyag biztosítja, így akár közvetlenül a bőrünkkel is érintkezhet - ez sok hasonló termék esetében hiányzik.

 

 

Kosaram

Az Ön kosara üres.