Categories

Turizmus

Turizmus

A turizmus minden ország életében kiemelkedően fontos feladat, mert nem csak gazdasági sikerágazatként tekintenek rá, hanem lehetőséget ad arra is, hogy őrizzük kulturális és természeti értékeinket. A turizmus központi szerepe miatt egyre inkább versenyképesek a desztinációk, egyre nagyobb figyelem jut a kistérségekre.

 

Megnövekedett turista forgalom

 

Budapest, turizmusEnnek következményeként megújulnak a várak, kastélyok, kisvasutak, fürdők, fejlődnek az állatkertek, illetve új attrakciók, például libegők, bobpályák, kaland-, és élményparkok születnek, ahol együtt szórakozhat a család.

Megfelelő keretek között látogathatók a természetvédelmi területek, illetve arborétumok. Se szeri, se száma azoknak a szabadidőparkoknak, amelyek a pihenő időnk eltöltésére csábítanak.

Az új attrakciók megjelenésével, illetve a korábbiak felújításával az elmúlt években jelentősen megnövekedett a turistaforgalom, amiknek kedveznek a hosszú hétvégék, a hétvégi pihenő napok, az állami- és egyházi ünnepnapok.

A megnövekedett turista látogatói számot ma már a hagyományos jegykezelési, beléptetési módszerekkel, rendszerekkel kezelni nem lehet, hiszen amellett, hogy korszerűtlennek számítanak, az alkalmazásukkal nagyon megnövekedik a bejutás ideje egy-egy attrakcióba.

Ráadásul nem nyújtanak semmi plusz marketing szempontból érdekes információt az üzemeltetők részére, nem követhetők figyelemmel a látogatói szokások (például csúcsidőszakok, mit szeretnek a legjobban a látogatók, fogyasztás stb.)

 

Hagyományos jegyrendszer helyett karszalag

 

libegő, turizmus, Tyvek vonalkódos karszalagMa már nem meglepő, ha a hagyományos jegyrendszer helyett várak, kastélyok, fürdők, hajókirándulások, élményparkok alkalmával az apeh számára is elfogadható Tyvek alapanyagú tőszelvényes karszalagot kapunk fizetéskor a pénztárnál.

A Libegőt vonalkódos Tyvek karszalaggal vehetjük igénybe, a személyzet egyen nyakba akasztót visel.  Az Euroko Tyvek karszalagok kényelmesek és strapabíróak, nem zavarnak egyetlen turisztikai attrakció felkeresése során semmilyen mozgásban.

Amennyiben egy-egy turisztikai attrakció esetében többre vágyunk és szeretnénk összekapcsolni a beléptetést például gasztronómiával, akkor javasoljuk az RFID-NFC chippel okosított Tyvek karszalagjainkat, amelyek feltölthetőek pénzzel, és így akár virtuális pénztárcaként is működhetnek.

A virtuális pénztárca segítségével egy nagyobb élményparkban, vagy egy gasztronómiai ínyencségekkel kísért várjáték során a készpénzforgalom nullára redukálható.

 

Főszerepben a szilikon karkötő

 

A település- és régió marketing egyik fontos eleme az ingyenes szilikon karkötő. A szilikon karkötővel és az attrakciók nevével ellátott reklám kulcstartók megvásárolhatóak a Souvenir (Ajándék) boltokban.

A turisztikai kiállításokon rendszeresen promótálják a szilikon karkötő segítségével az önkormányzatok a településeiket, illetve népszerűsítik a fenntartók a turisztikai attrakciójukat. A gumi karkötő viselése rendkívül kényelmes, könnyen levehető és tisztán tartható.

Az Euroko szilikon karkötők 14 színben állnak rendelkezésre, melyek könnyen feliratozhatóak, logózhatóak. A szilikon karkötőt szeretik és megőrzik a tulajdonosai, így hosszú hatású, kiváló reklámeszköz.

Az Euroko Kft. 10 éve gyárt és forgalmaz karszalagokat, nyakpántokat, kulcstartókat és egyéb promóciós termékeket, valamint ezek kiegészítőit. Az értékesítői kollégák a grafikusokkal együttműködve verhetetlen áron, gyors határidővel váltják valóra a megrendelők kívánságait, akár a legkülönlegesebbeket is.

Keressen bennünket! Rendeljen most!

Kosaram

Az Ön kosara üres.