Categories

Családi- és közösségi események

Családi- és közösségi események

A családi rendezvények szerves részei az életünknek, Nagyobb rokonságban szinte minden hónapra jut egy-kettő. Vannak, akik szűk körben tartják ezeket a bulikat, de vannak, akik meghívják a széles rokoni- és baráti társaságukat, hogy együtt osztozzanak az örömükben, vagy együtt lendüljenek át egy-egy évfordulón. A házibulikon, születésnapokon, keresztelőn, leány- és legénybúcsúkon ma már nem ritkán 30-50 fő is összejön, vagy még ennél is többen vesznek rajta részt. A családi-, rokoni- és baráti összejöveteleket nem könnyű kontrollálni, ellenőrizni, vigyázni arra, hogy csak a meghívottak legyenek ott a bulin. Erre a célra kiválóan alkalmas az Euroko Tyvek alapanyagú csuklópánt, illetve az egyszínű nyakpántok.

 

Esküvői dekoráció lehet a karszalag, vagy a nyakpánt

 

esküvői nyakpánt tokkalAmennyiben többet szeretnénk, például egy esküvőn, akkor az akár emlékként is elrakható csúszógömbbel ellátott textil, vagy a szövet szőtt, szövött karszalagokat ajánljuk. Ma már egyre népszerűbb ez a megoldás.

Az ünnepélyes házasságkötési ceremónia után sokan szeretnék a mulatozást fesztiválként átélni. Ehhez fontos az elő zene, a gasztronómiai élmények, de ugyan ilyen fontos az esküvői dekoráció, melyből nem hiányozhat az egyedi, dekoratív nyakpánt és karszalag, valamint azok kiegészítői. Ezzel is emelve a buli hangulatát, pluszt adva a násznépnek.

A fergeteges lakodalom után a nyakpánt és a karszalag mindenki számára szép emlék marad.

 

  

Gyermeknapra, ballagásra…

 

óvodaÓvodákban és általános iskolákban is egyre gyakrabban alkalmazzák a karszalagokat, nyakpántokat a közösségi rendezvényeiken.

Az ovik különösen gyermeknapon, amikor együtt játszik, szórakozik az egész intézmény és hirtelen nem könnyű eldönteni melyik apróság melyik csoportba tartozik, illetve ballagáskor használják a karpántokat. Sok helyen az óvodától búcsúzó gyerekek már nem tarisznyát kapnak emlékül, hanem egy egyedi textil, vagy szőtt, szövött karszalagot, ami emlékezteti az apróságokat az intézményben eltöltött évekre.

Az általános iskolákban az őszi-, vagy tavaszi tanulmányi kiránduláskor van nagy szerepe a csuklópántnak, amikor több osztály is együtt utazik, túrázik a suliból, ilyenkor nem könnyű eldönteni ki melyik osztályba jár.

 A karszalag, az egyszínű nyakpánt minden olyan iskolai eseményen jól jöhet, ahol sok tanuló vesz részt, és az osztályok szerinti megbontás segíthet a gyerekek azonosításában. Legyen az farsang, sportnap, vagy éppen gyermeknap. Van már példa arra is, hogy a gyerekek, amikor bekerülnek az általános iskolába Verébavatón nem nyakkendőt kapnak, hanem egy iskolára jellemző dekorációkkal ellátott egyedi nyakpántot, kártyatartóval.

 

Céges bulikra ajánljuk

 

céges buli, company partyAz üzleti világban is vannak ,,lazább napok”, amikor nem minden az eredményességről szól, hanem oldottabb körben találkoznak a vezetők és a dolgozók. Céges, vállalati családi- vagy sportnapokon, összetartásokon, évfordulókon, évzáráson gyakran használják a textil vagy szőtt, szövött karszalagokat, nyakpántokat.

A prémium minőségű karpántok alkalmazásával, egyrészt megadják a rangját egy-egy nívós, professzionális céges, vállalati összejövetelnek, másrészt növelik a cég iránti lojalitást, illetve – például egy wellness szállodában – elválasztják a szállodában pihenőket a céges rendezvényre érkezőktől.

A karszalagon levő felirat, logó, vagy már a karszalag színe is jelzi, hogy a szállodában tartózkodók milyen céllal érkeztek oda.

 

Civil egyesületeknek, egyházi célokra

 

egyszínű szalagMostanában egyre többet hallani a társadalmi szervezetek munkájáról, az önkéntes feladatvállalás fontosságáról. Szinte nincs az életnek olyan része, ahol ne lenne szükség a segítőkézre; példaként említhetnénk a Bohócdoktorokat, a Bátor Táborosokat, a Magyar Vöröskeresztet, vagy éppen az Önkéntes tűzoltó egyletet.

Ez utóbbiak rendezvényeiken rendszeresen használnak karszalagokat, az egyszerűbb Tyvek alapanyagútól a minőségi, és rendkívül dekoratív szőtt karpántig. Érdekesség, hogy egyházi célokra Németországba már többször rendeltek tőlünk egyszínű karszalagot. Négy különböző színben, csoportokra való bontás elősegítésére. 

Külföldön, elsősorban Spanyolországban nagy divat az idézetes karszalag, de másutt is találkozhatunk velük. Ezek textil alapanyagú karszalagok, melyek készülhetnek szublimációs nyomtatással, illetve lehetnek szőtt, szövött karpántok is.

Az idézetes karszalagok főleg egyházi felekezeti csoportoknál népszerű, vagy oktatási intézményekben alkalmazzák. A karszalagon lehet egy adott időszakra, például egy hónapra megfogalmazott bibliai üzenet, intelem vagy egy neves személyiségtől életre szóló szép gondolat.

 

Szilikon karkötő és a jótékonyság

 

szilikon karkötőNagyon sokan a szilikon karkötőt a jótékonysággal kapcsolják össze, ami nem is csoda, hiszen igazából 2004-ben a Livestrong sárga színű karkötő megjelenésével kapott nagy médiatámogatást először ez a költséghatékony, hosszú távú reklámozási lehetőséget nyújtó promóciós megoldás. A Livestrong szilikon karpánt pénzgyűjtés, az adakozás a rákkutatás fejlesztéséért céllal került kiadásra.

Ezt követően nagyon sok jótékonysági alapítvány alkalmazta a szilikon karkötőt, más színben és más logóval. Idővel a vállalkozások, önkormányzatok, szállodák és a turisztikai attrakciók is felfedezték maguknak ezt a kiváló, olcsó reklámajándék lehetőséget.

Főleg a fiatalok körében rendkívül népszerű a szilikon karkötő, hiszen látványos a színek, szöveg és logó elhelyezése, valamint rendkívül kényelmes viselet.

 

Az Euroko Kft. 10 éve gyárt és forgalmaz karszalagokat, nyakpántokat, kulcstartókat és egyéb promóciós termékeket, valamint ezek kiegészítőit. Az értékesítői kollégák a grafikusokkal együttműködve verhetetlen áron, gyors határidővel váltják valóra a megrendelők kívánságait, akár a legkülönlegesebbeket is.

Keressen bennünket! Rendeljen most!

Kosaram

Az Ön kosara üres.