Categories

  • Egyedi Éremszalagok
    Egyedi éremszalag gyártása rövid határidővel - alacsony áron - magas minőségben. Eseményt szervez, amelyen a résztvevők érmet kapnak? Rendeljen egyedi nyakszalagot közvetlenül a gyártótól!
  • Előre Gyártott Éremszalagok
    Éremszalagra van szüksége sürgősen? Esetleg nem szeretné vállalni az egyedi gyártással járó többletköltségeket? Önnek az előre gyártott nyakszalag az ideális megoldás!

Nyakszalag

Éremszalag gyártása rövid határidővel - alacsony áron - magas minőségben. Rendezvényt szervez, amelyen a díjazottak érmet kapnak? Rendeljen nyakszalagot közvetlenül a gyártótól! Válogasson különböző típusú éremszalagjaink között: állítsa össze termék konfigurátorunkban az Önnek megfelelő méretű, alapanyagú, kofekcionálású és kialakítású nyakszalagot, hogy rendezvénye színvonala egy magasabb szintre lépjen!

Magyarországon egyedülálló módon cégünk az alapanyagnak szolgáló szalagok szövését is saját gyártásban végzi. Immáron több, mint másfél évtizede arra törekszünk, hogy forgalmazott termékeink gyártását részben vagy egészben házon belül végezzük.

Miért fontos ez?

A válasz egyszerű: így tudjuk garantálni ügyfeleinknek a titkos hármas kombinációt: 1. magas minőséget 2. gyors szállítást 3. alacsony árat.

Rendeljen közvetlenül a gyártótól, bízza rendelését megbízható partnerre!

Kosaram

Az Ön kosara üres.