Categories

Jelöléstechnika2 Termék

2 Termék

Széleskörűen felhasználható tyvek alapanyagból készült jelölő szalagok gyártása, melyek hasznos kiegészítők a vállalkozások életében a különböző használati tárgyak megjelölésére.

A rendelkezésre álló gépparkunknak köszönhetően házon belül menedzseljük az általunk gyártott termékek teljes körű gyártását, ezáltal garantálva a magas minőséget.

Fő termékeink a facsemete jelölő szalag és az autókulcs jelölő szalag. Előbbieket kertészetek és faiskolák számára ajánljuk növények, cserjék, csemeték, oltványok, karácsonyfák megjelölésére. Az indítókulcs jelölő szalagok jó szolgálatot tesznek autókereskedésekben, autószervízekben, autómosókban, illetve autókölcsönzőkben a gépjárművek azonosítására. 

Termékeink fehér színű tyvek alapanyagból készülnek, melyeket könnyedén, hurkolással rögzíthetünk. A perforációs rész eltávolítása után egyszerűen csak fűzze át a szalagot egymáson és rögzítse a megfelelő méretre. Mindegy termékünkre kézzel bármilyen felirattal ráírható, így könnyen azonosíthatóvá válik a megjelölt áru. Használhatja kül-és beltéren egyaránt, hiszen az alapanyag ellenáll az időjárási viszonyoknak, vízhatlan és szakítószilárdsága kiváló.

Termékeink nem csak professzionális felhasználásra alkalmasak, így azok magánszemélyek számára is elérhetőek, hiszen alacsony darabszámtól is rendelhetőek.

Nem találta meg, amit keresett? Kérdése van? Keresse csapatunkat bizalommal!

Kosaram

Az Ön kosara üres.