Categories

Ifjúsági-, nyári-, alkotó táborok és játszóházak

Ifjúsági-, nyári-, alkotó táborok és játszóházak

A nagycsoportos óvodások, és a kiskamaszok örömére az utóbbi években nagyon sok játszóház nyílt, ahol sokféle játék, ugráló vár és egyre több helyen e-sport terem várja őket (Xbox, Playstation, Nintendo).

 

E-sport, kalandpark és bobpályák

 

A nagyobbakat e-sport terem, illetve a szabadban kalandpark, a családokat az élménypark, bobpálya csalogatja. Tekintettel arra, hogy itt általában egyszeri belépésről van szó, ezért a játszóházakba, kaland- és élményparkokba, bobpályákra a rendkívül kényelmes, nem gyűrődő gyermekbarát Tyvek alapanyagú karszalagjainkat ajánljuk.

 

Népszerűek a táborok

 

Zánka, Erzsébet táborAz elmúlt években megváltoztak az oktatási intézményekben – általános- és középiskolai – tanulók nyári-, évközi-, illetve szünidei táborozási lehetőségei.

Ma már nagyon sok település vonzáskörzetében, vagy kirándulóhelyen található turistaház, erdei iskola, kempingezési lehetőség, ifjúsági szálláshely. Ezeket nem csak az oktatási intézmények, hanem a társadalmi és az egyházi szervezetek is használják táboroztatásra.

A Tyvek alapanyagú-, és a textil karszalagokat szinte ezekre a helyekre találták ki; mert ellenállnak a jelentős igénybevételnek, illetve jól bírják az időjárás viszontagságait is. A táborokban a karszalagokat nyakpántokat az elkülönített vagy különböző csoportok megjelölésére is alkalmazhatják. Szépen mutat a kirándulókon, táborozókon az egyforma színű és felirattal ellátott póló és/vagy sapka.

Sok táborban alkalmazzák ezeket a közösségformáló tárgyakat, nagy népszerűségnek örvend, természetesen nem hiányoznak a mi kínálatunkból sem.

 

 

Gólyatáborban ismerkednek az elsősök

 

gólyatáborA tanév kezdésekor szinte minden egyetem és főiskola szervez gólyatáborokat, ahol az elsősök megismerhetik egymást, illetve az intézmény követelmény rendszerét. A gólyatáborokban sokszor életre szóló barátságok, köttetnek. A párnapostól a közel egy hétig tartó rendezvényre a strapabíró, igényes, színes textil karszalagjainkat ajánljuk.

A karpántjaink garantáltan túlélik a játékos vetélkedőket, illetve az esti bulikat is. A csúszógömbös textil karszalag a gólyatábor után, akár kellemes emlékként is megőrizhető, hiszen a csúszógömb roncsolás nélkül leszedhető.

A középiskolások szalagavatójára, végzős baljára a szőtt, szövött textilszalagokat ajánljuk.

 

 

Nyakpánt, karszalag és a szilikon karkötő a menő

 

szilikon karkötőAz építőtáborok, alkotótáborok, de más hasonló nyári táboroztatási formák számára is hasznos termékünk a karszalag mellett a nyakpánt is. A nyakpánt kártyatartóval kiegészítve jelentősen lerövidíti az ismerkedési folyamatot, segíti a nevek megjegyzését.

A nyakpánt kártyatartóval kiegészítve, valamint a szilikon karkötő, póló és a sapka is segíti a közösségépítést. A közösségépítés pedig növeli a lojalitást, az elkötelezettséget az oktatási intézmények felé, legyen az általános-, vagy középiskola, vagy éppen egyetem.

Főként a fiatalok körében terjedtek el a szilikon karkötők, hiszen nagyon sokan gyűjtik a karjukon a különböző színű gumiszerű karpántokat.

 

 

Valóra váltjuk elképzeléseit!

 

Az Euroko Kft. 10 éve gyárt és forgalmaz karszalagokat, nyakpántokat, kulcstartókat és egyéb promóciós termékeket, valamint ezek kiegészítőit. Az értékesítői kollégák a grafikusokkal, és a nyomdász kollégákkal együttműködve verhetetlen áron, gyors határidővel váltják valóra a megrendelők kívánságait, elképzeléseit, akár a legkülönlegesebbeket is.

 

Keressen bennünket! Rendeljen most!

Kosaram

Az Ön kosara üres.