Categories

Éjszakai élet

Éjszakai élet

Az éjszakai rendezvények biztonságos beléptetése külön kihívást jelent a szervezők számára. A diszkók, nightclubok tömeges esti beléptetésének segítésére szerepel az Euroko Kft. kínálatában a láthatatlan biztonsági nyomattal ellátott UV Tyvek karszalag.

 

Biztonságos, de nem drágább

 

Fényvisszaverő UV TyvekAz új technológia, és a hozzá szükséges UV led lámpa nem drágítja meg jelentősen a belépő jegyek árait, a plusz költség kigazdálkodható. A láthatatlan biztonsági nyomat alkalmazása végleg véget vet a hamisításnak, mert a karszalag többé nem másolható, nyomtatható, roncsolás nélkül le nem szedhető.

A kisebb, vagy a részint állandó vendégkörrel dolgozó night clubok részére az okos chippel ellátott textil, vagy az exkluzívabb szőtt, szövött karpántokat ajánljuk.

Vannak olyan beltéri helyszínek, ahol még nappal vagy kora este is viszonylag kevés a napfény. Ilyenek lehetnek például a múzeumuk, a kiállítások, a rendezvényközpontok, a játszóházak, a Cinema Cityk, a bábszínházak, vagy a színházak.

Ezeken a helyeken is alkalmazható beléptetésre az előbb már említett UV Tyvek karszalag.

 

Sportban is fontos a biztonság

 

Tenisz Davis Kupa MTI fotó, nyakpántA budapesti Úszó világbajnokságon, az oroszországi Labdarúgó Európa-bajnokságon, illetve a berlini Európa-bajnokságon jól látható volt, hogy a világ bár a fantasztikus sport teljesítmények felé halad, de a megszaporodott terrortámadások közepette egyre nagyobb szerepet kap a biztonság.

Ma már a szurkolóknak is regisztrálni kell a kontinentális sporteseményekre. Fényképes, chippel ellátott nyakpasszt csak azok kaphatnak, akiknek van érvényes regisztrációja. Az általában nyakpánton hordott belépő kártyák, ,,badge"-ok nélkül gyakorlatilag lehetetlen megközelíteni egy-egy mérkőzés, sportversenyek helyszínét.

A televíziós közvetítések alkalmával gyakran látható, hogy az edzők, és a sérült sportolók nyakukban is hasonló nyakpántot és kártyatartót viselnek. Ezzel segítve az azonosításukat.

 

A láthatósági karpánt mindenkinek ajánlott

 

Euroko reflex karpántAz ,,éjszakai élet”- hez nem csak a beléptetés, de a rendezvény helyszínére való biztonságos eljutás és hazaérkezés is hozzátartozik.

A sötétben, a rossz látási viszonyok közben történő munkába járáshoz, hazamenetelhez, illetve kerékpározáshoz, sétához, futáshoz javasoljuk a láthatósági karpántunkat, amely segíti a gépkocsivezetőket, közlekedőket, hogy időben észrevegyenek bennünk.

Az Euroko reflex-, fényvisszaverő-, láthatósági karpánt egy rúgós fémlap, amely rendkívül egyszerűen és könnyen felhelyezhető csuklóra vagy bokára, illetve kerékpárra, babakocsira, vagy hátizsákra.

A láthatósági, biztonsági karpántunk vigyáz az Ön, illetve családtagjai biztonságára. Segít abban, hogy mindenki valóban hazaérjen.

 

Az Euroko Kft. 10 éve gyárt és forgalmaz karszalagokat, nyakpántokat, kulcstartókat és egyéb promóciós termékeket, valamint ezek kiegészítőit. Az értékesítői kollégák a grafikusokkal együttműködve verhetetlen áron, gyors határidővel váltják valóra a megrendelők kívánságait, akár a legkülönlegesebbeket is.

Keressen bennünket! Rendeljen most!

Kosaram

Az Ön kosara üres.