Categories

Bőrönd öv, pánt3 Termék

3 Termék

Utazásra készül? Félti a feladott poggyászát, hogy elkeveredik? A bőrönd rögzítő öv ideális megoldást nyújthat a poggyásza egyszerű azonosításához. Válasszon raktárról rendelhető előre gyártott mintás poggyász azonosító pántot, vagy rendeljen egyedileg nyomtatott bőrönd biztonsági övet, hogy utazása, pihenése felejthetetlen és kellemetlenségektől mentes legyen. 

Ezen egyszerű és olcsó termékkel nagyban segítheti poggyászának azonosítását és segítheti a félreértések elkerülését, hiszen bőröndjére elhelyezve könnyű vizuális azonosítást tesz lehetővé.

Promóciós termékként számos cég az egyedi bőrönd azonosító övben találja meg, amit keres, hiszen reklámfelületként alkalmas utazási irodák, repülőterek, taxi társaságok, hotelek, szállások, turista látványosságok, konferencia központok, szakmai kiállítások és kapcsolódó tevékenységek hirdetésére, promótálására. Világszerte minden cég keresi a passzív reklámfelületeket, ahol a termék alkalmazás során valósul meg a folyamatos és ingyenes hirdetés, reklámozás - igaz ez az egyedi poggyász öv, pánt esetében is.

Rendelje meg most!

Kosaram

Az Ön kosara üres.