Categories

Szakmai rendezvények, kiállítás

Szakmai rendezvények, kiállítás

Míg korábban a szakmai rendezvények, üzleti konferenciák, kiállítások és vásárok szinte Budapestre korlátozódtak, addig mára megváltozott a helyzet. A cégek, szakmai egyesületek, iparszervezetek előszeretettel mennek szakmai értekezletet tartva vidékre, Wellness és konferencia hotelekbe.

 

A Hungexpotól a Konyha kiállításig

 

Konyha kiállításA kiállítások és vásárok a Hungexpo (Construma, Esküvő kiállítás – CEWES stb.) miatt továbbra is Budapest centrikusak, de kisebb tematikus vásárok és kiállítások szinte minden megyeszékhelyen, nagyobb városban megtalálhatóak, általában tavasszal és ősszel.

A kiállítások és vásárok szervezőinek, illetve a kiállítóknak alap a nyakpánt és a kártyatartóban elhelyezett névjegykártya viselése. Egyrészt az azonosítás miatt, másrészt a Corporate Identity-nek megfelelően, illetve promóciós célokból. A Konyha kiállításon a textil karszalagot használnak beléptetésre, a Garden Expón Tyvek alapanyagú karpántot.

Az Euroko Kft.-nek a szakmai rendezvényektől az expo-ig, a regionális, helyi legkisebb kiállítástól a legnagyobb országosig, de akár a biztonságpolitikai fórumokra is, minden rendezvényre van egyedi kialakítású, igényekre szabott karszalag, nyakpánt, kulcstartó és póló ajánlata, amelyekhez célnak megfelelő kiegészítőket kínál.

 

Karszalag és nyakpánt

 

Az egynapos, egyszeri belépős összejövetelekre Tyvek alapanyagú karszalagot javasoljuk, amely ellenáll a napi igénybevételnek (strapabíró, nem kopik le a felirat, logó) és bírja a szélsőséges időjárás változásokat.

VIP nyakpántA többnapos, vagy nívósabb rendezvényekre a textil, a szőtt, szövet karszalagot, vagy a Vinyl csuklópántot ajánljuk. Az előbb ismertetett termékeken túl a rendezvények gondtalan lebonyolítása érdekében STAFF, VISITOR, VIP és SECURITY, illetve igénynek megfelelő feliratú nyakpántokat, pólókat gyártunk és forgalmazunk.

A kiállításokra és expókra, szakmai konferenciákra, szimpóziumokra, illetve nívós céges-, beszállítói partneri összejövetelekre, rendezvényekre a biztonságos beléptetés, az egyértelmű azonosítás érdekében az Euroko Kft. az RFID-NFC chippel okosított szőtt, szövött karszalagot és nyakpántot kártyatartóval kínálja. Az RFID-NFC technológia gyorsfejlődése, elterjedése magával hozta, az ,,okoskarszalag” egyre gyakoribb alkalmazását.

 

Hívjon most!

 

Az Euroko Kft. 10 éve gyárt és forgalmaz karszalagokat, nyakpántokat és kulcstartókat, valamint ezek kiegészítőit, továbbá kényelmes, promóciós célú pólókat. Az értékesítői kollégák a grafikusokkal együttműködve verhetetlen áron, gyors határidővel váltják valóra a megrendelők kívánságait, akár a legkülönlegesebbet is. Ha bármilyen kérdése van, akkor vagy chat-en, vagy e-mail-ben az info@euroko24.hu pár percen belül válaszolunk. Ha azonnali megoldásokat szeretne, forró drót a kollégánkhoz: +36 70 622 1732.

Keressen bennünket! Rendeljen most!

Kosaram

Az Ön kosara üres.