Categories

Promóció

Promóció

Egyre inkább természetes, hogy a cégek reklámtárgyak segítségével igyekeznek megkülönböztetni magukat a versenytársaiktól, népszerűsíteni, építeni a márkájukat, illetve segíteni az eladásösztönzését, az eladás növelését.

 

Az arculati kézikönyvnek megfelelően

 

promócióA reklámajándékok közé tartoznak például a különféle promóciós árucikkek, termékek, ajándéktárgyak. Az Euroko Kft. gyárt és forgalmaz minőségi karszalagokat, nyakpántokat, kulcstartókat, pólókat, bögréket, és tollakat, amelyeket a megrendelő igénye szerint feliratoz, helyez el rajta lógót.

Ezzel segítve a cégek, vállalkozások, önkormányzatok, non-profit szervezetek vizuális megjelenését az arculati kézikönyvükkel összhangban.

A goodwill, a jó hírnév kialakítására, a cégek üzeneteinek közvetítésére kiváló alkalmak a fesztiválok, vásárok, kiállítások, illetve minden olyan esemény, ahol jelentős a tömeg (strand, koncert, sportverseny stb.) gyűlik össze. Vagy minden olyan céges rendezvény, amely nagy érdeklődésre tarthat számot; új termék bevezetése, új iroda átadása…

Az ajándéktárgyak legfontosabb feladata, hogy a megajándékozottat tartósan emlékeztesse a cégre, a cég üzenetére. Divatosan fogalmazva; ,,Az üzenet átmenjen.” Ezzel is növelve a márka imázsát, illetve az ismertségét.

 

Nem csak vállalkozásoknak, pártoknak, önkormányzatoknak is

 

szilikon karkötőAz országgyűlési-, Európa parlamenti-, és az önkormányzati választásokra készülve, szinte minden politikai szervezet, és jelölt tart kisebb-nagyobb gyűléseket, közönségtalálkozókat, hirdet programot. A belépés során az érdeklődők csuklójára felhelyezett karszalagon bármilyen üzenet könnyedén eljuttatható a célközönséghez.

Szóróanyagként emblémával ellátott toll, kulcstartó osztható. A rendezők a vendégektől való megkülönböztetésül a szervezet egyen nyakpántját és pólóját viselhetik.

Az Euroko Kft. által gyártott és forgalmazott reklámajándékok közül kiemelkedik az általában nagyobb tömeg által látogatott rendezvényekre (fesztivál, vásár, kiállítás), vagy helyekre (sportcsarnok-, nagyáruház fogadótere) készült céges szóróanyag, a feliratozott toll, a célnak megfelelően nyomott szilikon karkötő és a reklám kulcstartó.

Ezek ár-érték arányban nagyon hatásos és közkedvelt promóciós eszközök.

Nívósabb összejövetelekre, szakmai tanácskozásokra általában a textil karszalag – egyedi nyakpánt – rendezvény póló, azaz a három reklámeszközből összeállított ,,csomag” kerül megrendelésre. A karszalag jó szolgálatot tesz a beléptetésnél, a konferenciákon a nyakpánt műanyagkártyartóval segít egymás megismerésében, az azonosításban, míg az egyedi, a rendezvényhez illő póló mindenki számára kiváló ajándék.

Az egyedien nyomott bögre, korsó lehet díj például egy céges nyereményjátékon, ajándék szakestélyeken, szakmai konferenciákon. Céges jubileumokon szintén emlékezetes ajándék egy kreatív kialakítású bögre.

 

Innováció az Euroko Kft.- nél

 

nyakpánt, nyakbaakasztó, egyedi nyakpánt, nyakszalag, premium nyakpánt, szurkolói kártya, 2018 FIFA World Cup RussiaCégünk az utóbbi évtizedben nagy figyelmet fordított saját nyomtatási technológiák kialakítására, hiszen filozófiánk szerint, csak a saját gyártás jelenthet garanciát a magas minőségre és az alacsony árra.

Reklámajándékok gyártásakor a gyors és rugalmas gyártás és szállítás további fontos szempont, így az alábbi technológiáknak köszönhetően számos oldalunkon nem említett szolgáltatást és termék gyártására van kapacitásunk.

Szitanyomás, szitaműhely: póló, papír táska, doboz, nyakpánt és egyéb termékek nyomtatása, készítése.

Tampon részleg: nyakpánt kiegészítők, csatok, karkötő, toll, kártyatartó nyomtatása, készítése.

Szublimáció: bögre, kulcstartó, ajándékszalag, éremszalag nyomtatása, készítése.

Offszet nyomtatás: flyer, szórólap, névjegykártya készítése.

Digitális nyomás: egyedi póló, banner, fotó, mesh, fólia nyomtatás.

Az Euroko Kft. 10 éve gyárt és forgalmaz karszalagokat, nyakpántokat, kulcstartókat és egyéb promóciós termékeket, valamint ezek kiegészítőit. Az értékesítői kollégák a grafikusokkal együttműködve verhetetlen áron, gyors határidővel váltják valóra a megrendelők kívánságait, akár a legkülönlegesebbeket is.

 Keressen bennünket! Rendeljen most!

 

Kosaram

Az Ön kosara üres.