Categories

Műanyag hűtőmágnes5 Termék

5 Termék

Az egyedileg gyártott műanyag hűtőmágnes az egyik legkedveltebb típus a hűtőmágnesek között. Számos méretben és formában kapható, így mindenki megtalálhatja a számára kedvezőt. A lapmágnes mágnesfóliából készül, mely vízálló és egyszerűen tisztán tartható és rendkívül hajlékony.  Az alapanyagnak köszönhetően a mágnesen szereplő kép szép fényes lesz. Tökéletes ajándék főként cégek számára, de akár magánszemélyeknek is. Díszítse irodáját egyedi logós hűtőmágnessel, vagy lepje meg partnereit ezzel az egyszerű ajándékkal!

Online tervezőnkkel az Ön személyre szabott hűtőmágnesét akár percek alatt elkészítheti, hiszen egy-egy telefonról feltöltött fotó, egy felirat és egy dátum már elegendő ahhoz, hogy emlékezetes ajándékot készíthessen az Ön által kiválasztott alkalomra. Soha nem volt egyszerűbb örömöt okozni szeretteinknek vagy egy eseményen, rendezvényen, ünnepségen résztvevőket megajándékozni, hiszen online tervezőnk segítségével különleges meglepetést készíthet, gyorsan és egyszerűen.

Személyesen tájékozódna? Várjuk nyíregyházi mintatermünkben, ahol a teljes termékpallettánk megtalálható és kollégáinkkal személyes tanácsadással állunk rendelkezésére. 

Kosaram

Az Ön kosara üres.