Categories

Szövet karszalagok14 Termék

14 Termék

szövet karszalagokNyomtatott textil karszalagok a legkedveltebb fesztivál karszalagok közé tartoznak - rövid gyártási határidővel - ár és elégedettségi garanciával - megbízható partnertől. Szublimált szövet karszalagok feliratozási és nyomtatási lehetősége korlátlan - hiszen bármilyen szín vagy színátmenet könnyen, gyorsan, magas minőségben kivitelezhető. Széleskörű zárógyűrűknek hála, már többször használatos kupakkal is rendelhető - így esküvőre ajándékként, barátság karkötőként vagy emléknek szánt karszalag is könnyen kivitelezhető.

Ahogy a terméken belüli opcióknál is látható, lehetőség van különböző anyagszélességgel, zárókupakkal, nyomtatási móddal történő gyártásra - csak válassza ki a termékeknél a megfelelő opciókat! Kérdés esetén ne hezitáljon és keresse ügyintézőnket!

Manapság minden eseményen, rendezvényen kiemelt szempont a környezeti terhelés csökkentése és a környezetbarát jellegű termékek bevezetése, felhasználása: ezek alól a környezetbarát "eco" karszalagok sem lehetnek kivételek. Vásároljon környezetbarát RPET poliészter karszalagot, hozzon felelős döntést, támogassa bolygónk zöldebb jövőjét!

Miért válassza az Euroko-t? Csak a gyártó tudja garantálni, hogy rendelése időben megérkezik, alacsony áron - magas minőséget kap kézhez és rugalmasan, az Ön igényeihez alkalmazkodva végezzük a rendelése elkészítését.

Kérdése van? Keresse csapatunkat bizalommal!

Kosaram

Az Ön kosara üres.