Iratkozzon fel 5% kedvezményért! »
0

Categories

×

Regisztráció

Név

Belépési adatok

vagy Bejelentkezés

Keresztnév szükséges!
Vezetéknév szükséges!
A keresztnév név nem érvényes!
A vezetéknév nem érvényes!
Ez nem egy E-mail cím!
E-mail cím szükséges!
Ez az E-mail már regisztálva van!
Jelszó szükséges!
Adjon meg érvényes jelszót!
Kérjük írjon be 6 vagy több karaktert!
Kérjük írjon be 16 vagy kevesebb karaktert!
A jelszavak nem egyeznek!
Általános szerződési feltételek szükségesek!
E-mail vagy jelszó hibás!

Szövet karszalagok8 Termék

8 Termék

szövet karszalagokNyomtatott textil karszalagok a legkedveltebb fesztivál karszalagok közé tartoznak - rövid gyártási határidővel - ár és elégedettségi garanciával - megbízható partnertől. Szublimált szövet karszalagok feliratozási és nyomtatási lehetősége korlátlan - hiszen bármilyen szín vagy színátmenet könnyen, gyorsan, magas minőségben kivitelezhető. Széleskörű zárógyűrűknek hála, már többször használatos kupakkal is rendelhető - így esküvőre ajándékként, barátság karkötőként vagy emléknek szánt karszalag is könnyen kivitelezhető.

Ahogy a terméken belüli opcióknál is látható, lehetőség van különböző anyagszélességgel, zárókupakkal, nyomtatási móddal történő gyártásra - csak válassza ki a termékeknél a megfelelő opciókat! Kérdés esetén ne hezitáljon és keresse ügyintézőnket!

Miért válassza az Euroko-t? Csak a gyártó tudja garantálni, hogy rendelése időben megérkezik, alacsony áron - magas minőséget kap kézhez és rugalmasan, az Ön igényeihez alkalmazkodva végezzük a rendelése elkészítését.

Kérdése van? Keresse csapatunkat bizalommal!

Kosaram

Az Ön kosara üres.

Facebook

Pinterest

Instagram