Categories

Fém hűtőmágnes4 Termék

4 Termék

Rendeljen fémből készült hűtőmágnest esküvőre, születésnapra, évfordulóra, névnapra vagy céges köszönő ajándékként! A fém alapanyag egy magasabb színvonalat képvisel, így ezek a típusúak magasabb árkategóriába tartoznak. Az egyedi fém hűtőmágnesek több különböző formában és méretben érhetőek el, pl. kapható egyedileg nyomott sörnyitó mágnes is. Az egyedileg gyártott fém mágnesek exkluzívabbak, így tökéletes meglepetés lehet családjának, illetve barátainak. Válasszon ki egy emléket, egy tökéletes fotót és a rövid gyártási időnek köszönhetően pár napon belül kézhez kaphatja egyedi meglepetését.

Online tervezőnkkel az Ön személyre szabott hűtőmágnesét akár percek alatt elkészítheti, hiszen egy-egy telefonról feltöltött fotó, egy felirat és egy dátum már elegendő ahhoz, hogy emlékezetes ajándékot készíthessen az Ön által kiválasztott alkalomra. Soha nem volt egyszerűbb örömöt okozni szeretteinknek vagy egy eseményen, rendezvényen, ünnepségen résztvevőket megajándékozni, hiszen online tervezőnk segítségével különleges meglepetést készíthet, gyorsan és egyszerűen.

Személyesen tájékozódna? Várjuk nyíregyházi mintatermünkben, ahol a teljes termékpallettánk megtalálható és kollégáinkkal személyes tanácsadással állunk rendelkezésére. 

Kosaram

Az Ön kosara üres.