Categories

 • Textil kulcstartó Standard
  Textil kulcstartó standard kivitelben közvetlenül a gyátótól. Különböző kiegészítőkkel, akár egyedi méretben is rendelhetőek, full color nyomtatásal. Kedvező ár, magas minőség, gyors szállítás. Válasza az Eurokót.
 • Textil kulcstartó Prémium
  Kétrétegű prémium textil kulcstartó készítés közvetlenül a gyártótól. Az árgaranciát, rugalmas szállítást, magas minőséget csak a gyártó tudja garantálni! Válassza az Eurokót!
 • Fluo textil kulcstartó
  Fluo textil kulcstartó lélegzetelállító neonos színekkel, melyek UV fény alatt világítanak. Tegye 100%-ban különlegessé kulcstartóit. Az Eurokotól megszokott magas minőség és kedvező ár ezúttal is garantált!
 • Környezetbarát textil kulcstartó
  Környezetbarát textil kulcstartó közvetlenül a gyártótól. Szinte bármilyen elképzelés, színösszeállítás megvalósítható kedvező áron, rövid gyártási határidővel. Válasszon "zöld" megoldást, válassza az Eurokót!
 • Szilikon kulcstartó
  Szilikon kulcstartó egyedi felirattal, grafikával. Tegye 100%-ban különlegessé kulcstartóit. Az Eurokotól megszokott magas minőség és kedvező ár ezúttal is garantált!
 • Fém kulcstartók
  Egyedi fém kulcstartók közvetlenül a gyártótól. A gravírozással készült kulcstartókra bármilyen felirat, vagy logó kérhető. Az Eurokotól a megszokott magas minőség és kedvező ár ezúttal is garantált!

Kulcstartó

Meglepné ügyfeleit, partnereit egy hasznos céges ajándékkal? Szeretné, ha üzlettársai, alkalmazottjai a hétköznapokban is reklámoznák cégét? A kulcstartó a tökéletes választás! Egyedi reklám kulcstartóink nem véletlenül örvendenek nagy népszerűségnek, hisz egy praktikus, passzív reklámtermékről van szó.Kulcstartó

Kínálatunkban megtalálható:

szövet kulcstartó;
prémium, kétrétegű kulcstartó;
ECO, környezetbarát kulcstartó;
fluoreszkáló kulcstartó;
szilikon kulcstartó;
• fém kulcstartó;
• szitázott kulcstartó. 

 

Jó helyen jár, ha egyedi, textil alapanyagból készült kulcstartót keres, legyen szó egy vagy két rétegű változatról. A szövet kulcstartó gyártási technológiájának köszönhetően szinte bármilyen elképzelés, színösszeállítás megvalósítható.

Fontos Önnek a környezettudatosság? Szeretné mindezt partnerei, üzlettársai felé is kifejezni? Válassza környezetbarát kulcstartóinkat és hozzon felelős döntést, járuljon hozzá bolygónk védelméhez.  

Szórakozó helyet üzemeltet?  Partit, rendezvény szervez? Meglepné a résztvevőket egy igazán különleges, nem hétköznapi termékkel? Rendeljen FLUO kulcstartókat egyedi grafikával, melyek nyomtatásánál UV fénynél fluoreszkáló festéket használunk.

Eltérne a megszokottól? Olyan reklámterméket, marketing eszközt keres, ami biztosan nem jön szembe Önnel az utcán? Az egyedi kulcstartó szilikon alapanyagból a megfelelő választás.  

A közvetlen, házon belüli gyártása minden esetben garancia a prémium minőségre, kedvező árra, gyors és rugalmas szállításra.

Nem találta meg amit keres? Ne habozzon, forduljon hozzánk bizalommal!

Kosaram

Az Ön kosara üres.