Categories

Rólunk

Tíz éve online

 

Tíz éve egy puszta véletlen folytán alakult meg az Euroko - akkor még egyszemélyes - azóta piacvezetővé vált csapata. Akkor még csak sejtettük, hogy az út amin elindulunk, hová vezet.

Tíz éve - inkább ösztönösen, mint tudatosan - megéreztük, hogy az egyedi igényekhez igazodó gyártás, a határidők pontos betartása és a folyamatos innováció fontosabb az olcsóságnál.

Tíz év távlatából és megannyi kihívást leküzdve, büszkén állhatunk több ezer elégedett ügyfelünk elé, hiszen az ügyfélorientáltság és az egyedi piaci igényekhez való rugalmas igazodás számunkra alaptétel.

A növekvő rendelés állományok szükségessé tették saját gyártó kapacitásunk kiépítését, melyre organikus fejlődésünk jó alapként szolgált.  Az elmúlt években gép- és eszközberuházások sorát hajtottuk végre és az idén sem állunk meg ezen az úton.

Most több tucat remek kollégával kiegészülve még elhivatottabban tekintünk a jövőbe, mely reményeink szerint egy elégedett, visszatérő és minden fél számára örömteli ügyfélbázist fog eredményezni Európa szerte.

Bízunk a közös munkában és szeretettel invitáljuk ügyfeleinket: tegyék próbára cégünket, hogy a közös munka sikerére virtuálisan koccinthassunk, minden visszatérő alkalommal.

Kozsár Miklós

Euroko Kft. ügyvezetője

Kosaram

Az Ön kosara üres.