Categories

  • Műanyag tollak
    Olcsó, de hatékony reklámterméket keres? Műanyag tollak egyedi logóval vagy felirattal. A nyomtatás vízálló, tartós és minden nap használatos, így a termék állandó reklámot biztosít.
  • Fém tollak
    Fém tollak közvetlen a gyártótól, amelyeket az Ön elképzeléseinek megfelelően saját nyomtatással készítünk.
  • Környezetbarát tollak
    Újdonság kínálatunkban! Környezetbarát tollak, hogy megóvja a környezetét! Cégünk többek között fából, bambuszból készült tollakat kínál.

Reklámtoll14 Termék

14 Termék

A nyomtatott, logóval ellátott golyóstoll manapság a legnépszerűbb promóciós cikk, amennyiben egy magas színvonalú céget vagy szervezetet szeretne képviselni. Bárhol és bármikor használhatja őket, így kézzelfogható reklámtárgyként kiváló lehetőséget kínálnak. Használja ​​promóciós termékként és adjon egy nagyszerű ajándékot vásárlóinak vagy vendégeinek!Reklámtoll

A reklámtollakat legfeljebb két színben nyomtatjuk. A tamponnyomásnak köszönhetően a nyomtatás vízálló és élénk marad a mindennapi használat során. Ez egy olyan reklámtermék, amely szó szerint megragadja a figyelmet. A fém golyóstollaktól a műanyag és a környezetbarát tollakig nálunk megtalálja kedvenc íróeszközét, amelyet saját logóval és felirattal készítünk el Önnek egyedi igény szerint.

Széles választékunk a következőket tartalmazza:

Fém golyóstollak;
• Környezetbarát tollak;
• Műanyag golyóstollak,

Egyedi tollaink kisebb vagy nagyobb mennyiségben is megrendelhetők.

Megbízható partnert keres? Jó helyen jár!

Ne várjon tovább, rendelje meg egyedi tollait most!

Kosaram

Az Ön kosara üres.