Categories

Papírtáska gyártás6 Termék

6 Termék

Papírtáska gyártás közvetlenül a gyártótól! Vásároljon egyedileg nyomott papírtáskát az Eurokotól! Kínálatunkban többfajta termék megtalálható, szalagfüles és sodortfüles papírtáskák, illetve italtáskák közül is válogathat.

A szalagfüles papírtáska a legismertebb a kínálatban forgalomban levő papírtáskák közül. Alapanyaga nátronpapír, színe natúr barna. Maga a táska egy vékonyabb alapanyagból készült, így az ára ennek a legkedvezőbb. Tökéletesen alkalmasak könnyebb termékek csomagolására, mint például ruházati cikkek, cipők, játékok. Vendéglátóhelyek számára is ajánljuk, hiszen az ételdobozok szállítására is ideálisak.

A sodort füles papírtáskáink alapanyaga szintén a nátronpapír, viszont a sodort fülnek köszönhetően a teherbírásuk nagyobb, a kinézetük exkluzívabb és a táska fogása kényelmesebb. Ezáltal egy erősebb, tartósabb papírtáskát kapunk, melynek az élettartama hosszabb. A táska színe barna, vagy fehér lehet.

Az italtáskáink sodort füllel kaphatóak, így tökéletesen alkalmasak bármilyen ital, palack és üveg csomagolására, hiszen a sodort fülnek köszönhetően a teherbírásuk nagy. Alapanyaga nátronpapír, színe barna, vagy fehér. Jól logózható, emblémázható, így az ebben átadott ajándék bor, vagy pezsgő vállalkozásának hírnevét is viszi. Ajánljuk borászatoknak, illetve tökéletes csomagolás esküvőkön és családi rendezvényeken átadott italok számára.

Bármelyik típust válassza, mindegyikre jellemző, hogy jól logózhatóak és könnyen nyomtathatóak. Papírtáska készítés gyorsan, kedvező árakon!

Kosaram

Az Ön kosara üres.