Categories

Fa hűtőmágnes6 Termék

6 Termék

A fa hűtőmágnesek igényes kivitelben, többféle méretben és formában készülnek. A kiválasztott kép egy vastag MDF lapra kerül rá, melynek köszönhetően a mágnes tartós és a nyomat pedig fényes lesz. Egy szép hűtőmágnes ékes dísze lehet otthonunknak. Egyszerű és okos megoldás, ha személyre szabott meglepetésre, ajándékra, emlékre van szüksége. Cégek az ügyfeleik számára (pl. karácsonykor), magánszemélyek pedig a legkülönbözőbb alkalmakra választják ezt a remek ajándéktárgyat (pl. esküvői köszönő ajándék).

Online tervezőnkkel az Ön személyre szabott hűtőmágnesét akár percek alatt elkészítheti, hiszen egy-egy telefonról feltöltött fotó, egy felirat és egy dátum már elegendő ahhoz, hogy emlékezetes ajándékot készíthessen az Ön által kiválasztott alkalomra. Soha nem volt egyszerűbb örömöt okozni szeretteinknek vagy egy eseményen, rendezvényen, ünnepségen résztvevőket megajándékozni, hiszen online tervezőnk segítségével különleges meglepetést készíthet, gyorsan és egyszerűen.

Személyesen tájékozódna? Várjuk nyíregyházi mintatermünkben, ahol a teljes termékpallettánk megtalálható és kollégáinkkal személyes tanácsadással állunk rendelkezésére. 

Kosaram

Az Ön kosara üres.