Láthatósági karpánt

 

Lassan befejeződik az iskola és megkezdődnek a nyári szabadságolások. Megnövekszik a forgalom az üdülőterületek, a strandok környékén, és beindulnak a szabadtéri koncertek, dübörögnek a fesztiválok, egyre több lesz a családi szalonnasütés, a haveri kerti parti. Sokszor éjszakába nyúlnak a rendezvények, a bulik, családi összejövetelek.

 

NEM KELL KORÁN ÁGYBA MENNI

 

És persze a gyerekeinknek sem kell korán lefeküdniük. Sötétedésig játszhatnak a szabadban, ahol aztán focizhatnak, beszélgethetnek, vagy akár biciklizhetnek. Bárhol, ahol van Internet és engedik, összejöhetnek a gyerekek a számítógépes barátokkal, és éjszakába menően  LOL-ozhatnak, vagy Minecraft-ozhatnak.

 

FIGYELMESEN VEZESSÜNK!

 

Nyáron az utakon a forgalom éjszaka is jelentős. Sajnos, a gépkocsiban ülve az emberek igyekeznek gyorsan hazaérni, nyomják a gázpedált, akkor is, ha nem kéne, ott is, ahol nem lenne szabad, pedig a melegben a gépkocsivezetők koncentrációja csökken. A gyerekek számára éppen ezért hazafelé tartva a biztonságos közlekedés elengedhetetlen feltétele a fényvisszaverős mellény és a láthatósági karpánt. Nagyon sok szülő már mind a két eszközt jó előre beszerzi, megrendeli az EUROKO Kft.-től, mert a gyerekét hazafelé jövet csak ezekkel a láthatósági kiegészítőkkel érzi biztonságban.  

láthatósági karpánt

A BIZTONSÁGI KIEGÉSZÍTŐKET IDŐBEN SZEREZZÜK BE!

 

Beszélgetve a gyerekkel, és a saját tapasztalatunkra is alapozva elmondhatjuk; a kánikulában az izzadtságúkat be nem szívó fényvisszaverő mellényt sem nappal, sem éjszaka nem szívesen veszik fel a kerékpárosok, vagy a gyalogosok. Egyszerűen kényelmetlen, ahogy a testünkre tapad, sokszor viszket is a bőrük. Ráadásul háton a láthatósági mellény fényvisszaverő csíkjait sokszor elfedi a hátizsák, a divatos sporttáska. Nem nyújt tehát önmagában 100 százalékos biztonságot csak a fényvisszaverő mellény. Jó, ha van az EUROKO Kft. által forgalmazott és mindig raktáron lévő láthatósági karpánt is…

 

MEGEMELKEDETT A GYALOGOS ÉS KERÉKPÁROS BALESET

EK SZÁMA

 

Böngészve az elmúlt évek statisztikai adatait, megállapíthatjuk: megemelkedett a gyalogos és kerékpáros balesetek száma. A rendőrség a különböző kiadványaiban nem győzi hangsúlyozni: "a kerékpáros és gyalogos lakott területen kívül éjszakai, vagy korlátozott látási viszonyok között viselje a kötelezően előírt láthatóságot szolgáló ruhadarabot, vagy kiegészítő eszközt”. Tapasztalataink szerint az egyik legnépszerűbb és legkönnyebben felszerelhető, felpattintható, de leginkább egyszerűen viselhető kiegészítő eszköz a biztonságos közlekedésért a láthatósági karpánt.

 

EGYSZERŰ, MINT EGY GYEREKJÁTÉK - MÉGIS ÉLETET MENT

 

Az EUROKO Kft. három különböző színben (neon kék, neon sárga, neon pink) és méretben (S, M, L) gyárt láthatósági karpántokat. Ezeket az igényeknek megfelelően feliratozza, vagy logóval látja el. A grafikai terv jóváhagyása esetén a gyártási idő 2-3 nap. Erről bővebben ITT és ITT olvashat. A láthatósági karpánt egy rugós fémlap segítségével könnyen felpattintható bármelyik testrészre (például csukló, boka), de akár kerékpárra vagy hátitáskára is, a méret könnyen állítható. Amilyen könnyen, gyorsan és bárki számára egyszerűen felrakható, felpattintható, olyan könnyen le is szedhető. Alkalmazás után semmilyen nyomot nem hagy.

 

NE FELEDJÉK!

Közlekedjünk biztonságosan! Óvjuk gyermekeinket!

A fényvisszaverő mellény és a láthatóság karpánt, mindig legyen velük!