textil kulcstartó
 

Van minden színben kulcstartó - profi kivitelezés

 

Naponta nézegetem a színes, reklám Euroko kulcstartókat. Az egyiken egy karika, a másikon kettő fityeg, a harmadikon pedig karabiner. Az egyik egyrétegű, a másik kettő, divatos szóval lerí róluk igazi ,,prémium minőség, kiváló reklámhordozó”. Kellemes a tapintásuk, mindegyiken más felirat, szépen kidolgozott logó ékeskedik. Az egyik kék, a másik piros, de igazából van minden színű, profi kivitelezés. Legszívesebben az összes kulcstartót zsebre raknám. Jó érzés nézegetni, jó érzés érezni az illatukat, semmihez nem fogható az a büszkeség, az a tudat, hogy a megrendelők bennünket választottak.

 textil kulcstartó

 

Minek egy gyereknek kulcstartó?

 

Hogy milyen volt az első kulcstartóm? Talán 5-6 éves lehettem… Emlékszem, hogy sokáig nagy becsben tartottam. Ha jól emlékszem találtam – vagy kaptam? – egy kulcsot, és ugye akinek kulcsa van annak kulcstartó is dukál. Amikor elmondtam apámnak mire vágyom, az csak nagy kerek szemekkel nézett rám. Minek egy gyereknek kulcstartó? - kérdezte tekintetével. Anyám azonban megértette, hogy ez most milyen fontos a számomra, ezért rögtön mellém állt.
– Hát, ha kulcstartóra vágysz, akkor lesz kulcstartód…- ígérte meg anyáskodva. – Szövetből jó lesz? – kérdezte.
Természetesen még aznap este hozzákezdtünk. Maradék anyagból pillanatok alatt megvarrta, és a végére – jobb híján, de ezzel én így is nagyon meg voltam elégedve – egy függönykarikát varrt. Nagy meglepetésemre anyukám még arra is figyelt, hogy a becenevemet belevarrja: ,,Maci”. Mai megfelelője talán a szövet kulcstartó "single" típus lenne.

 textil kulcstartó

 

Karabineres kulcstartó

 

Másnap az iskolában eldicsekedtem vele, megmutattam mindenkinek. Örültem, hogy tetszik az osztálytársaimnak. Egyedi volt, csak az enyém, a saját ,,promóciómmal”. Azóta sem láttam senkinél ilyen szép ,,reklám” kulcstartót. Senki nem kérdezte, hogy miért nem kétrétegű kulcstartó "small" típusút varrattam anyámmal? Hosszú éveken át megtartottam, nem cseréltem volna el semmi pénzért. A fiókomban a mai napig megvan… Ma már egy színes, ,,autómárkás” Kétrétegű kulcstartó "big"-et használok. Gyönyörű kivitelezés, roppant praktikus. A karabinerrel csak felpattintom az övemre. Mindig érzem, hogy nálam van, nem tudom elhagyni, elfelejteni hova raktam le.

prémium textil kulcstartó

 

Az Euroko kulcstartók minden igényt kielégítenek

 

Az Euroko kulcstartók minden igényt kielégítenek, a választékban 9 típus szerepel. Lehetnek, egy vagy kétrétegűek, különböző karikákkal, karabinerekkel felszerelve, a megrendelő igényeihez alkalmazkodva. Az év végéhez közeledve minden figyelmes, partnereit, kollégáit megbecsülő vállalkozásnak, vállalkozónak ajánljuk prémium kulcstartónkat, akik még nem döntötték el, mivel lepik meg üzletfeleiket, mivel köszönik meg az egész éves munkájukat. Az Euroko kulcstartó minőségi és hasznos reklámajándék, az emberek hosszú ideig megőrzik.

 

Önnek most nem kell mást tennie, csak kapcsolatba lépni kollégáinkkal, és elmondani elképzeléseit.

 

Ne várjon holnapig!