A Black Friday nálunk 4 napon át tart! Ahogy azt már az elmúlt 10 esztendőben a partnereink megszokhatták, Fekete Péntek alkalmából jelentős akciókkal várunk mindenkit. Csütörtöktől vasárnap éjfélig a legnépszerűbb termékeink - a Tyvek- és a textil karszalag, valamint a szövet kulcstartó - akciós áron vásárolhatóak.

 

Ne feledjék: Az árból engedünk, de a minőségből soha!

 

 

Black Friday Tyvek karszalag

 

Tyvek karszalag mindössze 4,99 Ft-ért!

 

A Tyvek karszalag az egyik legnépszerűbb termékünk. A papír karszalag roncsolás nélkül át nem ruházható, viselése kényelmes, vízálló. Az 1-2 napos rendezvények, összejövetelek ideális biztonsági beléptető eszköze. A cégek imádják, mert a felületén megjeleníthető optimális hosszúságú felirat és logó segítségével eljuttathatják üzenetüket a részt vevők számára, építhetik a márkájukat egy-egy rendezvény alkalmával.

 

Minimális rendelési szám: 1000 db.

 

A rendelési szám 500 darabonként növelhető (például 1000, 1500, 2000, 2500, …)

 

A feliratozás színe (logó, felirat): Fekete.

 

Színek: Aqua, Arany, Ezüst, Fehér, Fekete, Kék, Levendula, Lila, Neon Kék, Neon Narancs, Neon Pink, Neon Sárga, Neon Sunfire, Neon Zöld, Piros, Sárga, Türkiz, Világoskék, Zöld.

 

 

Black Friday szövet karszalag

 

 

Szövet karszalag 15 mm-es csak 49 Ft-ért!

 

A textil karszalagot gyakran használják többnapos fesztiválok, szabadtéri rendezvények résztvevőinek biztonságos beléptetéséhez. A szövet karszalagok szublimációs eljárással, digitális nyomtatással készülnek, így nincs az a megrendelői kívánság (szín, színárnyalat, vizuális megjelenés), amelyet ne tudnánk valóra váltani. Képletesen szólva a szövet karszalagból 2018-ban kisvárosnyi megrendelőt szolgáltunk ki,  miközben a darabszámot tekintve Magyarország minden lakosára juthatott volna egy-egy darab belőle...

 

Minimális rendelési szám: 250 db.

 

A rendelési szám 50 darabonként növelhető (például 250, 300, 350, 400, …)

 

A Black Friday akciónk keretében fehér, fekete, piros színű műanyag gyűrűvel, műanyag- és fém csúszógömbbel, valamint alumínium gyűrűvel is elérhető. A megrendelő kívánsága szerint!

 

 Black Friday Single szövet kulcstartó,

 

Single szövet kulcstartó 20 mm mindössze 89 Ft-ért!

 

A szövet kulcstartó mindig kéznél van! Nagyon sok cég ezt a reklám erőt ismerte fel ebben a nagyon hasznos, napi szinten használt ,,egyszerű” termékben. Ezért ajándékozzák szolgáltatók (szervizek, éttermek, bevásárló központok, sportegyesületek stb.) előszeretettel ügyfeleiknek. A textil kulcstartók digitális eljárással készülnek, így a vizuális megjelenésnek csak a megrendelő fantáziája szab határt. A Black Friday akciónk keretében az akciós termékünk most 25 mm-es kulcskarikával rendelhető!

 

Minimális rendelési szám: 250 db.

 

A rendelési szám 50 darabonként növelhető (például 250, 300, 350, 400, …)

 

 

Használja ki a kedvező lehetőséget!

 

Egy évig bizonyára nem vásárol ilyen kedvező áron!

 

Black Friday akciónk a készlet erejéig, de legkésőbb vasárnap éjfélig tart!

 

Karácsonyi akció, nyakpánt, kulcstartó, szilikon karkötő

 

További Karácsonyi akciós ajánlatunk:

 

Egyedi Nyakpánt 1 db-tól

 

Egyedi Szilikon karkötő 1 db-tól

 

Egyedi Kulcstartó 1 db-tól