szilikon karkötő, tyvek karszalag, textil karszalag, szőt karszalag 

A haon.hu-n gazdasági rovatában lehetőségünk nyílt arra, hogy október végén bemutassuk egy információs anyagban a karszalagjainkat. A cikk címe: ,,Egyedi karszalag, többféle stílus – ahogy a megrendelő megálmodja” volt. A közleményt három részre osztottuk.

 

tyvek karszalag

 

Az első rész a legnépszerűbb karszalag típusról szólt ,,A költséghatékony Tyvek” címmel. A Tyvek karszalagok felhasználási módja rendkívül széles: találkozhatunk vele biztonságos beléptetéskor strandokon, fesztiválokon, sportrendezvényeken, koncerteken, jégpályákon, szabadidő parkokban és város-, vagy falunapokon is. A Tyvek anyagból készült karpánt vízálló, roncsolódás nélkül el nem távolítható, mivel erős ragasztóanyag-zárással készül. A tőszelvényes mellett rendkívül népszerű még a vonalkódos és a QR kódos változata.

 

textil karszalag, szőtt karszalag

 

A második rész a ,,A királyi textil”-ről szólt. A szövet karszalagokat  több napos, általában nívósabb rendezvényekre ajánljuk. Felhasználási területük rendkívül széles; a fesztiváloktól az esküvőig, a divatbemutatóktól a kempingekig, VIP vendégek jelölésétől a barátság karkötőkig terjed. A textil csuklószalagok három fő típusba sorolhatóak: nyomtatott, szőtt, illetve ezek kombinációja, a hibrid. A színesen nyomtatott textil csuklópánt elkészítése során szinte nincs olyan megrendelői kérés, amelyet ne tudnánk megvalósítani – köszönhetően a technológia adottságainknak.

szilikon karkötő

A harmadik rész címe: ,,Az örökké trendi szilikon” volt. A szilikon karszalag erősíti az együvé tartozás érzését. Magánemberek és társadalmi szervezetek előszeretettel használják adománygyűjtésre, egy nemes ügy iránti összefogás jelképeként. A kényelmes és könnyen tisztítható szilikon karkötőket a cégek rendszeresen alkalmazzák reklámeszközként, márkaépítésre, ismertségnövelésre, hiszen egy könnyen elérhető, remekül kombinálható, jól testre szabható, alacsony árú, de hosszú reklámhatású termék.

A cikk végén vásárlási lehetőségre hívtuk fel az olvasók figyelmét, hiszen az Euroko webáruház a nap 24 órájában nyitva áll, munkatársaink a megrendelők legkényesebb igényeit is igyekeznek megvalósítani.

 

uv szilikon karkötő

 

A haon.hu tudósít Hajdú-Bihar megye legfrissebb eseményeiről, beszámol a közéleti eseményekről, a megye sportcsapatainak szerepléséről, valamint a legfontosabb bel- és külföldi hírekről is. A portál látogatói elsősorban Debrecenből és vonzáskörzetéből, illetve a megye nagyobb településeiről kerülnek ki. Közösségi oldalukon közel 40 ezer követője van a haon.hu-nak.