Ma megjelent az egyik leglátogatottabb család témájú hazai honlapon az ,,Ezt ne hagyja ki a bőröndből - a gyermek biztonsági karszalag életet menthet!” című rendkívül hasznos és informatív cikk rólunk, mely a mindenki számára elérhető, megfizethető Euroko gyermek biztonsági karszalagról szól.

 

Filléres megoldással biztonságban érezhetik a gyermeküket 

gyermek biztonsági karszalag

A legfontosabb üzenete az írásnak a 0-6 éves szülők felé; egy filléres megoldással biztonságban érezhetik a gyermeküket, ha utaznak, vásárolnak, fesztiválra mennek, egyáltalán, ha tömegben közlekednek a családdal. A kiváló minőségű Euroko karszalag ,,csendes őr”-ként óv, a gyermek észre sem veszi, de a szülők nagyobb biztonságban tudhatják őket.

 

Havi 1 millió egyedi látogató

 

A csaladinet.hu-nak havi 1 millió egyedi látogatója van. A tartalmakat szakértők, szaktanácsadók írják, szakemberek szerkesztik. A témáik között megtalálható a babavárástól gyermeknevelésig, a pénzügyektől a szabadidő hasznos eltöltéséig gyakorlatilag minden, ami a kis-, és nagy családosokat érinti.

Kedvcsinálónak a megjelent cikkből idézünk:

 

Ezt ne hagyja ki a bőröndből - a gyermek biztonsági karszalag életet menthet!

 

Hadd tegyek fel egy egyszerű kérdést: hányszor hallotta már a strandon, plázában, fesztiválon, állatkertben, pályaudvaron, ahogy a hangszórókból süvölt a hang: ,,Andriska várja a szüleit a főbejáratnál!” Ugye, sokszor? Ha mindenki tudná, hogy van egy filléres megoldás, akkor ezt a mondatot örökre elfelejthetnénk…!

A teljes ,,Ezt ne hagyja ki a bőröndből - a gyermek biztonsági karszalag életet menthet!" tartalom a linkre kattintva érhető el.