Történt egyszer (sokszor). 

 

Csörgött a telefon és így szólt a hang odaát: „Karszalagot szeretnék!“ Jött is a válasz: „Szívesen segítünk milyet szeretne? TYVEK, textil, szőtt, műanyag?“ „Ööö, hát azt nem is tudom...“
 

1. Mennyire fontos az ár?

Házibuli vagy giga fesztivál: az ár mindig a legfontosabb szempontok közé tartozik a beléptető szalag típusának kiválasztásakor.

A papír jellegű TYVEK csuklószalag minden rendezvény számára optimális megoldást nyújthat, ahol az egyszerűségre és alacsony költségekre törekednek. Ettől eggyel magasabb árszinvonalat képviselnek a műanyag, vinyl karszalagok – amelyek már több napos rendezvényre is alkalmasak.

Ha fontos szempont a kényelem és az exkluzivitás – a textil alapanyagból készült termékeink jelentik a megoldást.

 

karszalagok csuklópántok

 2. Milyen hosszú ideig tartó viseletet tervez?

Rendezvények időtartama rendkívül széles skálán mozoghatnak, hiszen az egy estés buliktól az 1 hetes fesztiválokig terjedő skálán minden eseményen használnak belépő szalagokat.

Mindenkinek van legalább egy ismerőse, aki „gyűjti“ a fesztivál karszalagokat és minden éven rituális keretek között „szabadul meg“ a hónapok óta a csuklóján lévő tucatnyi fesztivál szalagtól. Minden szervező „álma“ ezen ismerőseink, hiszen a több hónapnyi viselés ingyen reklámot jelent minden rendezvény számára.

 

3. Milyen jellegű a rendezvényem?

Egy rendezvény minden alkotóelemének passzolnia kell egymáshoz – így van ez az események alapját jelentő belépő szalagokkal is. Egy divatshow esetén papírből készült szalagokat használni ugyanakkora „butaság“, mint ételosztáshoz textil csuklószalagokat használni. A rendezvény jellegéhez leginkább passzoló ár/érték arányú karszalagot kell választani - figyelembe véve az egyedi igényeket.

Ha egy készpénzmentes fesztivált tevezünk, RFID karszalagok nélkül ez elképzelhetetlen, ugyanakkor egyedi (pl. conalkódos, QR kódos) beléptetéshez illeszkedő termékek is nagyon leszűkíthetik a választható kört.

 

4. Lehetne, hogy már holnap megkapjam?

Értékesítő kollégáink rémálmai válnak valóra, amikor „Elfelejtettük megrendelni a rendezvényünkre a beléptető szalagot!“ felkiáltással keresnek meg bennünket az ügyfeleink. Ügyfél és szállító számára is kihívásokkal teli ez a szituáció – melyre minden esetben a legmegfelelőbb termékeket ajánlva kell választ találnunk és a raktárról azonnal szállítható egyszínű textil, TYVEK vagy vinyl szalagok jelenthetik a megoldást.

Hosszabb gyártási idő esetén szőtt karszalagjaink ideális megoldást nyújthatnak és méltó képpen emelhetik a rendezvény fényét!

 

5. Egyszínű vagy színes felirat?

A megszemélyesítés és a feliratozás kérdésköre sok esetben meghatározó lehet a megfelelő típus kiválasztásakor. 

„Színes feliratot szeretnék, színátmenettel, puha anyagból!“ Szublimált szövet anyagból készült szalagot javasonánk!
„Legolcsóbbat szeretném!“ Válassza a TYVEK azaz papír csuklószalagjainkat!
„A helyszínen szeretnék nyomtatni egyedi feliratot, azonosítót, nevet, vonalkódot!“ Termál karszalagjainkkal ez is megoldható!

 

Összefoglaló: Minden rendezvény egyedi igényekkel rendelkezik és minden ügyfélnek más-más a preferenciája, mely meghatározza a karszalagok típusát is. Az Eurokonál az elmúlt évtized során felhalmozott tapasztalatunkat kínáljuk Önöknek, hogy a felmerülő kérdésekre a legoptimálisabb válaszokat kínáljuk. 

 
Rendezvényt szervez? Véleménye van? Kérdése lenne? Várjuk szíves kommentjét vagy lépjen kapcsolatba velünk még ma!