Félelmetes, de remek móka összejönni Halloween éjszakáján a családdal, a barátokkal és eltölteni egy ,,hátborzongató” éjszakát idegenekkel valamelyik szórakozóhelyen. A vidám, bulizós, játékos partyknak legjellemzőbb jelképe a kifaragott Halloween tök, de jól mutatnak ilyenkor a Halloween mintás nyakpántok,Tyvek karszalagok és szilikon karkötők is.

 

 

A délután a gyerekeké 

halloween szilikon karkötő

Az angolszáz hagyomány meggyökerezését jelzi, hogy egyre több gyerekközösségben, óvodában, iskolában, játszóházban rendeznek a kísérteties ünneppel kapcsolatos délutáni foglalkozásokat. Ilyenkor jól jön a Halloween mintás Euroko szilikon karkötő, amely belesimul az összejövetel hangulatába, illetve megmutatja, hogy viselője jogosult részt venni a rendezvényen. A szilikon karkötőt buli után mindenki hazaviheti, és emlékbe elrakhatja.

 

 

Cukor vagy csíny?!

Halloween nyakpánt, Halloween nyakba akasztó

Nem szabad meglepődnünk azon, ha Halloweenkor jelmezes, kifestett arcú fiatalemberek jelenek meg kora este az ajtónkban és ,,Cukor vagy csíny!” felkiáltással pár darab cukrot kunyerálnak. Természetesen a jelmezek, és a ,,halálian” megnyerő arcfestésen nem lehet változtatni, ez hozzátartozik a Halloweenhez, viszont a meglátogatott személyek számára sokkal bizalomkeltőbbek és megnyerőek vagyunk, ha a nyakunkban logó Halloween mintás Euroko nyakpántunkon levő műanyag kártyatartóban viseljük a igazolványunkat.

 

 

Horror filmektől a múzeumokig

Halloween tyvek karszalag

A rettegni vágyó felnőtteket nagyon sok program várja Halloweenkor. A filmek szerelmesei felkereshetik a mozikat, és horror videókat nézhetnek. Akik nem félnek az éjszakai sétától azok fáklyával felszerelkezve kísértetjárta régi házakat, kastélyokat, temetőket látogathatnak meg. Nagyon sok múzeum is szervez Halloween éjszakáján különleges látogatást, túravezetést. A múzeum munkatársai ezúttal nem csak a kulturális értékeikre hívják fel a látogatók figyelmét, hanem beszélnek a kiállított tárgyakhoz fűződő kísérteties történetekről is. A rendezvényre való belépés jogosultságának ellenőrzése könnyen megoldható a strapabíró Euroko Tyvek karszalaggal.

 

 

Halloween party

 

Halloween UV Tyvek karszalag

 

A szórakozóhelyek Halloween partykkal várják a bulizni vágyókat. Az alkalomhoz illő beöltözés, arckifestés ilyenkor alapkövetelmény. A személyzet ezen az éjszakán lecseréli a céges egyenruháját, és szellemek, boszorkányok, kísértetek szolgálják ki a vendégeket. A hátborzongató zenék és villódzó fények közepette az Euroko UV Tyvek karszalag megmutatja ki jogosult a teremben tartózkodni, és szórakozni.

 

 

Csapjon le az akciónkra MOST!

 

akciók, kedvezmények

 

Csapjon le akciónkra MOST! Halloween éjszakáján űzze el a rossz szellemeket, negatív gondolatokat és a szomorúságot az emberek életéből szilikon karkötővel, karszalaggal vagy nyakpánttal. Aki a nyakpántot, szilikon karkötőt, vagy a Tyvek karszalagot viseli, a kísértet el nem viszi! Azonnal rendelje meg rém egyszerűen és kedvezményesen webáruházunkból!