halloween, euroko, karszalag

 

,,Karszalaggal Halloween éjszakáján nem viszik el a kísértetek" címmel jelent meg írás a napokban a boon.hu-n, Borsod-Abaúj-Zemplén megye legnagyobb és legolvasottabb hírportálján. Az interjúban Kozsár Miklóst, az Euroko Kft. ügyvezetőjét arról kérdezték, hogy mit ajánl a halloweeni bulik szervezői számára? 

halloween, tyvek karszalag

A szakember elmondta, hogy a régió meghatározó karszalag és nyakpánt gyártójaként azt látja, hogy a Halloween évről-évre egyre nagyobb népszerűségnek örvend. A rendezvények száma növekszik, amelyeken a szervezők igyekeznek különleges hangulatot teremteni, amelyhez az illeszkedő témájú karszalag, nyakpánt, szilikon karkötő remek kiegészítő kellék.

 

 halloween, uvtyvekkarszalag

 

Kozsár Miklós kiemelte; ,, – A félhomály, az UV lámpák kék fénye és a vendégek kísérteties sminkje mellé tökéletesen illeszkedik a láthatatlan, UV fény alatt világító, biztonsági nyomattal ellátható TYVEK karszalagunk. Hasonló témájú gyerek vagy más céges rendezvényeken a Halloween mintás szilikon karkötőket és nyakpántokat ajánljuk vevőink figyelmébe, hiszen csak a kreativitás szabhat határt felhasználási módjunknak.”

 halloween, nyakpánt

Befejezésül az ügyvezetőnk felhívta a figyelmet arra: ,,Az ősz beköszöntével, az éjszakák hosszabbodásával a láthatósági eszközök viselése is jobban előtérbe kerül. A kerékpárosoknak és a gyalogosoknak nagy gondot kell fordítani arra, hogy láthatóak legyenek, hiszen az életük múlhat ezen. Láthatósági reflektív karpántunk kiválóan alkalmas balesetek megelőzésére, mely sok országban mára kötelező kiegészítővé vált. Kiemelten fontos cégek, kerékpárboltok, sportüzletek vagy a társadalmi felelősségvállalást előtérbe helyező szervezetek számára, hiszen kitűnő reklámeszköz, saját logóval könnyen ellátható, így a kívánt üzenet hatékonyan továbbítható a célcsoport számára.”

halloween, szilikon karkötő

 

A boon.hu hírportálon Borsod-Abaúj-Zemplén megye legfrissebb eseményeiről tudósítanak, beszámolnak a közéleti eseményekről, a sportcsapatok szerepléséről, valamint a legfontosabb bel- és külföldi hírekről. A boon.hu látogatói elsősorban Miskolcról és vonzáskörzetéből, illetve a megye nagyobb településeiről kerülnek ki. Közösségi oldalunkon több mint 40 ezer követője van a portálunknak. ​ 2015 szeptemberében a maga havi 81 572 megyei valós látogatószámával a hírportálok közül a boon.hu-t látogatta meg a legtöbb borsod-abaúj-zemplén megyei látogató.