Iratkozzon fel 5% kedvezményért! »
0

www.euroko24.hu

Categories

×

Regisztráció

Név

Belépési adatok

vagy Bejelentkezés

Keresztnév szükséges!
Vezetéknév szükséges!
A keresztnév név nem érvényes!
A vezetéknév nem érvényes!
Ez nem egy E-mail cím!
E-mail cím szükséges!
Ez az E-mail már regisztálva van!
Jelszó szükséges!
Adjon meg érvényes jelszót!
Kérjük írjon be 6 vagy több karaktert!
Kérjük írjon be 16 vagy kevesebb karaktert!
A jelszavak nem egyeznek!
Általános szerződési feltételek szükségesek!
E-mail vagy jelszó hibás!

Boon.hu - Karszalaggal Halloween éjszakáján nem viszik el a kísértetek

2018. november 6. 14:59:32 CET Jegyzetek

Címkék:

Posted By euroko24.hu

halloween, euroko, karszalag

 

,,Karszalaggal Halloween éjszakáján nem viszik el a kísértetek" címmel jelent meg írás a napokban a boon.hu-n, Borsod-Abaúj-Zemplén megye legnagyobb és legolvasottabb hírportálján. Az interjúban Kozsár Miklóst, az Euroko Kft. ügyvezetőjét arról kérdezték, hogy mit ajánl a halloweeni bulik szervezői számára? 

halloween, tyvek karszalag

A szakember elmondta, hogy a régió meghatározó karszalag és nyakpánt gyártójaként azt látja, hogy a Halloween évről-évre egyre nagyobb népszerűségnek örvend. A rendezvények száma növekszik, amelyeken a szervezők igyekeznek különleges hangulatot teremteni, amelyhez az illeszkedő témájú karszalag, nyakpánt, szilikon karkötő remek kiegészítő kellék.

 

 halloween, uvtyvekkarszalag

 

Kozsár Miklós kiemelte; ,, – A félhomály, az UV lámpák kék fénye és a vendégek kísérteties sminkje mellé tökéletesen illeszkedik a láthatatlan, UV fény alatt világító, biztonsági nyomattal ellátható TYVEK karszalagunk. Hasonló témájú gyerek vagy más céges rendezvényeken a Halloween mintás szilikon karkötőket és nyakpántokat ajánljuk vevőink figyelmébe, hiszen csak a kreativitás szabhat határt felhasználási módjunknak.”

 halloween, nyakpánt

Befejezésül az ügyvezetőnk felhívta a figyelmet arra: ,,Az ősz beköszöntével, az éjszakák hosszabbodásával a láthatósági eszközök viselése is jobban előtérbe kerül. A kerékpárosoknak és a gyalogosoknak nagy gondot kell fordítani arra, hogy láthatóak legyenek, hiszen az életük múlhat ezen. Láthatósági reflektív karpántunk kiválóan alkalmas balesetek megelőzésére, mely sok országban mára kötelező kiegészítővé vált. Kiemelten fontos cégek, kerékpárboltok, sportüzletek vagy a társadalmi felelősségvállalást előtérbe helyező szervezetek számára, hiszen kitűnő reklámeszköz, saját logóval könnyen ellátható, így a kívánt üzenet hatékonyan továbbítható a célcsoport számára.”

halloween, szilikon karkötő

 

A boon.hu hírportálon Borsod-Abaúj-Zemplén megye legfrissebb eseményeiről tudósítanak, beszámolnak a közéleti eseményekről, a sportcsapatok szerepléséről, valamint a legfontosabb bel- és külföldi hírekről. A boon.hu látogatói elsősorban Miskolcról és vonzáskörzetéből, illetve a megye nagyobb településeiről kerülnek ki. Közösségi oldalunkon több mint 40 ezer követője van a portálunknak. ​ 2015 szeptemberében a maga havi 81 572 megyei valós látogatószámával a hírportálok közül a boon.hu-t látogatta meg a legtöbb borsod-abaúj-zemplén megyei látogató.

Post Comments

You must be logged in to post a comment.

click here to log in

Kosaram

Az Ön kosara üres.

Repuso Testimonials

Facebook

Pinterest

Instagram