szon, euroko, karszalag

 

Gőzerővel beindult az év végi reklámpiac. Nem lehet úgy bekapcsolni a tévét, böngészni az Internetet, vagy az e-mail-jeket olvasni, hogy ne jelenjen meg a szemünk előtt egy Black Friday hirdetés, Karácsonyi akció, vagy vidám Szilveszteri bulira való csábítás.

 

A fesztivál szezonban megismert és megkedvelt, reklámozási szempontból rendkívül hatékony, jól feliratozható és logózható karszalagnak ebben az időszakban is nagy szerepe van. Bővebben a témáról a napokban a szon.hu-nak nyilatkozott Kozsár Miklós, a téma egyik hazai szakértője, a karszalagokat gyártó és forgalmazó Euroko Kft. ügyvezetője. A cikk címe: ,, Az árból engedünk – a minőségből soha! Rendeljen időben karszalagot!” volt. Ebből az anyagból szemezgettünk.

 

szon, tyvek

 

– A szilveszteri házibulitól a több ezres, akár egy Arénát megtöltő céges partykig – mindenki számára tudunk megfelelő megoldással szolgálni. Gondolok itt elsősorban a költséghatékony és strapabíró TYVEK mellett a dekoratív, színgazdag és minden megrendelői elképzelést kielégítő szövet karszalagra – mondta a beszélgetés elején a szakember.

 

szött karszalag

 

– A Karácsonyi ünnepi hangulat kifejezésére milyen karszalagot ajánl?

 – Úgy gondolom, hogy az ünnep meghitt, semmihez sem fogható varázsát legjobban az arany és ezüst színben csillogó díszek jelenítik meg. A hangulathoz illeszkedő arany és ezüst cérnával készült prémium minőségű szőtt karszalagunk igazán különleges, exkluzív hangulatot kölcsönöz az év végi rendezvénynek. Fém csúszógömbbel kiegészítve a karácsonyi-, vagy újévi party után emlékként megőrizhető. Nem nehéz megjósolni, hogy ez lesz decemberben az egyik sláger termékünk.

 

 szon, uvtyvek, tyvek

 

– Miközben a meghívottak gondtalanul szórakoznak, a biztonság ilyenkor is fontos…

 – A karszalagokat sokszor biztonsági karszalagként is említik, mert a karszalag garantálja, hogy a rendezvényre csak az juthat be és az lehet ott, aki rendelkezik a belépéshez szükséges jogosultsággal. A csuklópánt viselése kizárja, hogy idegenek bejussanak, illetve elvegyüljenek a meghívottak közé. Technológiai fejlesztéseknek köszönhetően Magyarországon egyedülálló módon, láthatatlan vagy akár mikro biztonsági nyomatot is meg tudunk jeleníteni csuklópántjainkon, ezzel segítve a szervezőket a rendezvény biztonságos lebonyolításában, a vendégek érkezésétől a távozásáig. A biztonságot jelentő UV-s szalagok ára a rendezvények összköltségét tekintve elenyésző összeg, de valós értéke csak akkor derül ki, ha megtörténik a baj…

 díszszalagok ajándékokhoz

 

– Önök, hogyan készülnek az év végi rohamra?

– Az ünnepi időszak az ajándékozásé. Ha pedig ajándékozás, akkor ügyfeleink számíthatnak ránk, hiszen egyedileg gyártott termékeink – mint például nyakpánt, szilikon karkötő, kulcstartó – könnyen személyre szabhatóak legyen szó személyes ajándékról vagy céges köszönő ajándékról. Tartjuk magunkat ebben az időszakban is a szlogenünkhőz: ,,Az árból engedünk, a minőségből soha!”

– Köszönöm a beszélgetést!

 

happy new year, nyakpánt

 

A szon.hu tudósít Szabolcs-Szatmár-Bereg megye legfrissebb eseményeiről, a megyei sportcsapatok szerepléséről, valamint a legfontosabb bel- és külföldi hírekről.  A portál látogatói elsősorban Nyíregyházáról és vonzáskörzetéből, illetve megyénk nagyobb településeiről kerülnek ki. Közösségi oldalukon több mint 40 ezer követője van a szon.hu-nak. ​