esküvöi karszalag

A legtöbb embernek az életében egyszer van esküvője, talán ezért is szeretné mindenki ünnepélyessé, örökké emlékezetessé tenni a házasságkötését. A kreatív megoldások tárháza végtelen. Az ízléses és egyedien kivitelezett esküvői karszalagok Anglia, Németország, Franciaország és Spanyolország után egyre inkább divatba jönnek Magyarországon is. A kreatív karszalag színben és névvel vagy egyedi dizájnnal ellátva jól illeszkedik az esküvői dekorációk közzé.

 

 Az esküvői karszalag személyre szóló ajándék a vendégeknek

 

“Jobb adni, mint kapni!” - ez a mondás érvényes a házasságkötésre is. Miközben a házasulandókat a násznép ajándékokkal lepi meg, és az ifjú pár a hagyományoknak megfelelően mulatságra látja őket vendégül, az esküvő tervezésekor érdemes elgondolkozni azon, mivel tehetjük még személyesebbé, mindenki számára emlékezetessé egy ilyen fontos napot...?

Az esküvői karszalag lehet erre a kérdésre az egyik legjobb válasz…

esküvöi karszalag

  Érdemes előre megtervezni, személyre szabni az esküvői karszalagot

 

Cégünk által ingyenesen elkészített grafikai terv alapján legyártott színes karszalag örökre emlékezetessé, ,,színessé” teszi az esküvőt, nem túlzás azt állítani, hogy a viselésével fesztiváli (Wedfest) hangulatot teremthetünk. 

Nézzünk néhány praktikus tanácsot, hogy miért is fontos, ha jó előre megtervezzük, elkészítettjük az esküvői karszalagot:

-         Időben ki kell választanunk a karszalag anyagát, színét, színösszeállítását. Felírattathatjuk rá az ifjú pár nevét, és a házasságkötés évszámát, vagy pontos dátumát, esetleg helyét.

-         Az esküvői karszalag ízléses logóval, emblémával (gyűrű(k), menyasszony és vőlegény, pezsgő, pezsgős pohár stb.) készülhet, ami illik az esküvő témájához.

-         Az esküvői karszalagot átadhatjuk a meghíváskor, azaz a ,,papír” meghívóval együtt, ezzel is érzékeltetve, hogy milyen fontos a számunkra a meghívott.

-         A kreatívan megtervezett színes Wedfest vagy egyéb ötletes feliratú karpánt is igazi fesztiváli hangulatot teremthet a lakodalmon.

-         Az Euroko Kft.-nél az igényektől és persze anyagtól függően a vállalási határidő pár naptól 1-2 hétig terjed. Ne halogassuk a karszalag elkészíttetését!

 

 (Az Euroko Kft. a tervezéshez összeállított a megrendelők számára egy útmutatót a ,,Nyomtatási technológiák műszaki sajátosságai címmel.)

 

 4 érv az esküvői karszalag mellett - Alkalmazási tippek…

 

1. A fentieken túl az esküvői karszalag segít abban, hogy megkülönböztesse a vendégeket azoktól, akik például nem kaptak meghívást vacsorára - pl. csak a házasságkötő terembe, vagy a templomi szertartásra szólt a meghívójuk.

2. Egyik megrendelőnk kívánsága szerint készült már karszalag olyan célból is, amelyik megkülönböztette egymástól a menyasszony és a vőlegény rokonságát.

3. Előfordult már néhány esetben, hogy nem az ifjú pár rendelte meg a karpántot, hanem az ifjú pár és a násznép az egyik sógortól kapta azt ajándékba - meglepve ezzel minden ünneplő vendéget.

4. A számozott esküvői karszalag sok kreatív játéknak lehet kelléke, például ennek segítségével csoportosíthatjuk úgy a meghívottakat, hogy 5 emberenként mondunk egy-egy szót, vagy kifejezést (gyerek, 5 év múlva…, nászút, bizalom, remény), és ők ennek alapján írnak verset a menyasszonyhoz… Az Interneten rákeresve a ,,Kreatív esküvői játékok” kifejezésre számtalan ötlethez juthatunk, melyeknek megvalósításában nagy szerepe lehet az esküvői - akár sorszámozott -  karszalagnak is.

 

esküvői karszalag, esküvői karpánt 

 

 Miből készüljön az esküvői karszalag? Szövetből!

 

Az esküvői karszalagok általában szövetből készülnek, kétféle méretben: 15 és 20 mm.

Nyomtatott textil karszalagok színes nyomtatásnak hála abszolút a megrendelő egyedi igényeinek megfelelően készíthető el. Puha szatén anyagának köszönhetően a karpánt viselője számára rendkívül kényelmes, a gyártási technológia miatt pedig sokáig megőrzi a minőségét. A szövet karszalag vízálló, nem nyúlik, minőségéből hosszú idő után sem veszít.

 

Szintén az esküvőkre ajánljuk a szőtt karszalagot, melyet akár 8 külöböző színnel is megszőhetünk a maximális egyediség jegyében, hiszen gyártás során akár ezüst és arany cérnaszálat is használhatunk! Az egyedi, exkluzív, szövött dizájnnak köszönhetően a egyediséget kereső esküvőknek az egyik népszerű kiegészítője! A szőtt karszalag jellemzői: vizálló, elszakíthatatlan, nyújtási kísérleteknek ellenáll, kényelmes…

esküvöi karszalag 

 … vagy készülhet TYVEK-ből is az esküvői (biztonsági) karszalag

 

Egy esküvőn is fontos a biztonság: egyrészt, hogy még véletlenül se keveredjen illetéktelen személy a násznép közzé, másrészt a karszalagra pillantva azonnal tudjuk, hogy ki a meghívott vendég és ki az, aki a kiszolgáló személyzet, vagy a zenekar tagja.

A TYVEK anyagból készült karszalagok a világ legelterjedtebb ellenőrző csuklópántjai közé tartoznak: titka a TYVEK anyag, amely elszakíthatatlan, vízálló, ellenáll nedvességnek, melegnek, hidegnek - így bármilyen körülmények között megállja a helyét.

A TYVEK esküvői karszalag a megrendelő igényei szerint lehet keskeny, széles, mintás, egy színnel vagy színesben nyomott. A kreatív megjelenésnek csak a képzeletünk szabhat határt.

 

esküvői karszalag 

 

Euroko - határtalanul

 

Ha egyszóval szeretnénk kifejezni az Euroko esküvői karszalagok készítése során nyújtott munkáját, akkor az csak a határtalan jelző lehet.

Miért?

Mert nem ismerünk lehetetlent a megvalósítás során és csak a képzeletünk szabhat határt a kreatív, sokszínű esküvői karszalagok elkészítése során.

Rendelje meg most az esküvői szalagját!