0

×

Regisztráció

Név

Belépési adatok

vagy Bejelentkezés

Keresztnév szükséges!
Vezetéknév szükséges!
A keresztnév név nem érvényes!
A vezetéknév nem érvényes!
Ez nem egy E-mail cím!
E-mail cím szükséges!
Ez az E-mail már regisztálva van!
Jelszó szükséges!
Adjon meg érvényes jelszót!
Kérjük írjon be 6 vagy több karaktert!
Kérjük írjon be 16 vagy kevesebb karaktert!
A jelszavak nem egyeznek!
Általános szerződési feltételek szükségesek!
E-mail vagy jelszó hibás!

Hajrá Magyarok! – Minden, amit a szilikon karkötőről tudni akartál, de sohasem merted megkérdezni

szilikon karkötő

 

Amikor Lance Armstrong 2003-ban színre lépett a jótékonysági sárga színű szilikon (Livestrong) karkötővel – amely a rákkutatást támogatta – nem sejtette, hogy ez egy ’’igazi történelmi (színre) lépés”lesz. Gyakorlatilag ekkor indult el hódító útjára a szilikon karkötő. Érdekesség, hogy bár az amerikai profi kerékpáros belebukott a dopping botrányaiba, de ez nem rázta meg az általa megálmodott karpántok elterjedését, és az egészséges életmódra buzdító kampányt.

 

McDonalds, Puma, Nike…

 

A szilikon karkötők természetes gumiból készülnek. Rendkívül rugalmasak, nem érzékenyek a magas hőmérsékletre, igazi kreatív ,,tömegtermék”. A szilikon karpánt feliratozható, emiatt sokan használják promóciós célokra, üzenetek közvetítésére. A McDonalds, a Puma és a Nike elsők között próbálták ki a szilikon karkötőben rejlő lehetőséget. A színes karpánt nonprofit szervezetek számára nemritkán adománygyűjtő eszköz. A szilikon karkötő ár-érték arányban kiváló, költséghatékony és környezetbarát.

 

Promóciós lehetőségek

 

Az elmúlt több, mint 15 évben a szilikon karkötők meghódították a világot. Magyarországon is találkozhattunk már olyan karpánttal, amelyen egy biztosító építette az ismertségét, márkáját. Ilyen volt például az UNIQA Biztosító kampánya. A karpántra felkerült a biztosító neve és logója. A szilikon karkötők másik kedvenc felhasználási területe a turizmus. Szép példája ennek Bogács, a bükkaljai fürdőváros. A korábbi években a település turisztikai kiállításokon fehér szilikon karkötővel reklámozta magát; ’’Bogács visszavár” színes felirattal. A települések mellett hotelek, nagyobb utazási cégek alkalmazzák a szilikon karkötőt promóciós kampányaikban.

 

Hajrá Győr!

 Forrás: Győri Auto ETO KC webshop.

 

Hajrá Győr! Gyerünk csajok!

 

A szilikon karpántok alkalmazására a sportból a legkönnyebb példákat hozni. Készített a szurkolóinak például szilikon karkötőket a Diósgyőri VTK labdarúgó csapata, illetve a világ legjobb női kézilabda csapata, a Győri Audio ETO KC is. Külföldi példákat hozva a gyűjtőknek, szurkolóknak nyilván sokat érne egy Juventus, FC Barcelona, vagy egy Atletico Madrid szilikon csuklópánt. A hazai rendezésű Európa- vagy világbajnokságokon rendszeresen találkozhatunk a piros-fehér-zöld színű „Hajrá Magyarok” feliratú karpánttal.

 

,,Az istent szeretőknek minden a javukra válik...”

 

A szilikon karkötők sokrétű alkalmazására szép példa, ahogy egy-egy egyház felekezeti csoportjai is használják. Az egyik felekezeti csoport tagjai részére például egy bibliai idézett került fel a szilikon karpántra. Ezzel is jelezve a csoport tagjainak összetartozását, és a Názáreti Jázus iránti elkötelezettségüket. A szilikonra felkerült mondat így hangzik: ’’Az istent szeretőknek minden a javukra válik.” (Rom. 8, 28.)

 

Amennyiben kedvet kaptak arra, hogy Önök is készíttessenek maguknak, vagy barátaiknak, esetleg vállalkozásuknak színes szilikonos karkötőt, akkor kérjük tekintsék meg a kínálatunkat. Kiválasztják a megfelelő terméket, további kérdés esetén felvehetik a kapcsolatot az értékesítőinkkel.

Válogassanak kedvükre és adják le a rendelésüket még ma!

 

Az Euroko karkötő kínálatában hat féle szilikon csuklópánt található:

Expressz szilikon karkötő

1. Expressz szilikon karkötő: Az Expressz szilikon karpántok rövid feliratozási idővel készülnek, 12 különböző alapszínben elérhető a kínálatunkban! A minimálisan megrendelhető mennyiség 50 db.

Feliratozott szilikon karkötő

2. Feliratozott szilikon karkötő: A nyomtatott szilikon karpántok különböző szélességekben és bármilyen pantone színben gyárthatóak! A minimálisan megrendelhető mennyiség 50 db.

Dombornyomott szilikon karkötő

3. Dombornyomott szilikon karkötő: A dombornyomott szilikon karpánt egyedi jellemzője, hogy a kívánt dizájn kiemelkedik az alapból, így adva extra hozzáadott értéket a termékhez. A minimálisan megrendelhető mennyiség 50 db.

Mélynyomott szilikon karkötő

4. Mélynyomott szilikon karkötő: A mélynyomott szilikon karpánt jellemzője, hogy a kívánt üzenet az alapanyagba van vésve, ezzel adva extra hozzáadott értéket a termékhez. A minimálisan megrendelhető mennyiség 50 db.

Dombornyomott szilikon karkötő

5. Dombornyomtatott szilikon karkötő: A dombornyomtatott szilikon karkötők speciális jellemzője, hogy a dombornyomott rész egy egyedileg kívánt színnel is ellátható, így téve egyedivé viseletét. A minimálisan megrendelhető mennyiség 50 db. 

Mélynyomtatott szilikon karkötő

6. Mélynyomtatott szilikon karkötő: A mélynyomtatott szilikon karkotő esetében a bevésett rész egy extra színnel is kitöltésre kerül, így biztosítva az egyedi kinézetet. A minimálisan megrendelhető mennyiség 50 db.

 

Az Euroko Kft. célja minden esetben a rugalmasság és az egyedi megkeresések kiszolgálása - így egyedi, nem szokványos, vagy speciális formájú igényeknek megfelelő szilikon karkötők gyártását is vállaljuk. Ha nem találta meg amit keresett vegye fel kollégánkkal a kapcsolatot.

Post Comments

You must be logged in to post a comment.

click here to log in

Kosaram

Az Ön kosara üres.