gyermek biztonsági karszalag

 

Ezekben a napokban zajlik Ausztráliában a Cairns Show nevű regionális kiállítás. A rendezvény érdekessége, hogy a rendőrség a bejárathoz közeli standján a gyerekek ingyenes biztonsági karpántot kaphatnak.

 

Mint a rendőrségi honlapon olvasható az idén 80 ezer embert várnak a kiállításra, köztük nagyon sok családot, gyerekeket. A szakemberek előre figyelmeztetik a szülőket, és kísérőket, hogy mit tegyenek, ha szem elől veszítik a forgatagban a gyereküket.

 gyermek biztonsági karszalag

Ha végig gondoljuk, akkor ez a félelem nem alaptalan, hiszen a kiállítással járó show, a velejáró felhajtás, izgalom, rengeteg kiállító, villódzó fények, színek és a hömpölygő tömeg magában hordozza azt a veszélyt, hogyha a gyerek meglát valami érdekeset, elengedi a felnőtt kezét és ellép mellőle, akkor az könnyen szem elől tévesztheti, és elveszítheti. Egy pillanat alatt megtörténhet a baj!

 

Éppen ezért a rendőrség a honlapján és szórólapokon külön is felhívja a gyerekekkel érkezők figyelmét, hogy amint megérkeznek a Cairns Show-ra, menjenek a bűnmegelőzési pontra, és vegyék át az ingyenes csuklópántjukat. Az egyszer használatos karszalagra a szolgálatot teljesítő segítők felírják apa vagy anya mobilszámát, és úgy rakják fel a gyerek csuklójára.

 gyermek biztonsági karszalag

Ha Ön most készül családjával nyaralásra, koncertre, vagy olyan helyre, ahol nagy a tömeg (például vasútállomás), akkor fogadja meg a cikkben szereplő intelmeket és szerezze be tőlünk az Euroko gyermek biztonsági karszalagot. Válasszon a színes, egyedi, strapabíró választékunkból. Kérésre telefonszámmal feliratozzuk a karszalagot. Az Euroko gyermek biztonssági karszalag 19mm és 25mm szélességben készül, hossza 20 cm.

 

Ne feledje, az Euroko biztonsági karszalag verhetetlen áron segít abban, hogy minden gyerek hazataláljon!

 

Kapcsolódó blogbejegyzésünk: Kétségbeestem, amikor elkóborolt a fiam a tömegben – Gyermek karszalaggal biztonságosabb!